foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Raiens Goslings apsolījis "Oskara" ceremonijā kāpt uz skatuves un dziedāt
Aktieris Raiens Goslings.
Slavenības
2024. gada 29. februāris, 14:22

Raiens Goslings apsolījis "Oskara" ceremonijā kāpt uz skatuves un dziedāt

Jauns.lv

Filmas “Bārbija” zvaigzne Raiens Goslings 10. martā kāps uz skatuves “Oskara” balvu ceremonijas vakarā un izpildīs fanu iemīļoto skaņdarbu “I’m Just Ken” (“Esmu tikai Kens”) no Kinoakadēmijas godalgai nominētās filmas. Šī informācija ir apstiprināta oficiāli.

“Oskara” balvai nominēto kompozīciju filmā izpildīja pats Raiens Goslings, piedaloties Simu Liu, kurš atveidoja Kena “ienaidnieku” (arī Kenu). Abi izpildīja iespaidīgu muzikālo priekšnesumā, kur apvienojas dziesma un deja ar teatrāliem kaujas elementiem.

Raiens Goslings filmas “Bārbija” reklāmas un pirmizrāžu pasākumos

gallery icon

Simu Liu arī pats koncertos bieži ir izpildījis šo dziesmu kopš filmas nonākšanas uz ekrāniem. Viņš jau agrāk izteicies, ka ļoti labprāt pievienotos uz skatuves Raienam Goslingam, ja rastos tāda iespēja.

foto: George Pimentel/Shutterstock/ Vida Press
Raiens Goslings un Simu Liu.

Amerikas kino industrijas galvenais pasākums notiks šā gada 10. martā. Filma “Bārbija” ir nominēta godalgām vairākās kategorijās, to skaitā arī kā gada labākā filma. Tomēr Bārbijas lomas atveidotāja Margota Robija nav izvirzīta balvai, tāpat kā filmas režisore Grēta Gerviga.

Filma "Bārbija"

Dzīvot Bārbijas zemē nozīmē būt ideālai būtnei ideālā vietā. Ja vien jums nav pilnīga eksistenciāla krīze. Vai arī tu esi ...

gallery icon