foto: ddp/GB / CC / Avalon / Vida Press
Bejonsa atzinusies, ka visu mūžu cieš no slimības, kas iznīcina viņas matus
Popzvaigzne Bejonsa.
Slavenības
2024. gada 26. februāris, 06:24

Bejonsa atzinusies, ka visu mūžu cieš no slimības, kas iznīcina viņas matus

Jauns.lv

42 gadus vecā popzvaigzne Bejonsa pastāstījusi, ka jau no agras bērnības bija koncentrējusies uz panākumiem. Spilgtā, talantīgā meitene aktīvi nodarbojusies ar dziedāšanu un dejošanu, un vecāki viņu atbalstījuši ceļā uz slavu. Šobrīd Bejonsa ir viena no atpazīstamākajām mūzikas zvaigznēm visā pasaulē. Repera Jay-Z sieva atzinusi, ka ne viss viņas dzīvē bijis viegli un bez šķēršļiem.

Bejonsa atklājusi, ka viņai ir autoimūna slimība – psoriāze. Tā ir hroniska kaite, kas var izraisīt iekaisumu un kairinājumu. Smaguma pakāpe ir atkarīga no cilvēka individuālajām īpatnībām. Māksliniece paskaidrojusi, ka slimības dēļ visvairāk cieš viņas mati.

Bejonsas dažādās frizūras

gallery icon

Galvas ādas psoriāze noved pie tā, ka imūnsistēma uzbrūk veselām šūnām. Rezultātā veidojas kaili plankumi, kā arī sausas ādas zonas, kas sagādā diskomfortu. Bejonsai joprojām ir jācīnās ar regulāriem slimības saasinājumiem un jāsamierinās ar nepatīkamajiem simptomiem.

Popzvaigznes vecāki palīdzējuši meitai tikt galā ar diskomfortu, kā vien spējuši. “Attiecības, kas mums veidojas ar mūsu pašu matiem, ir dziļi personisks ceļojums. Es gandrīz visu bērnību pavadīju savas mammas skaistumkopšanas salonā. Mans tēvs pastāvīgi zieda man uz galvas speciālu ziedi pret psoriāzi. Šie mirkļi man bija svēti,” apliecinājusi dziedātāja.

Bejonsa atceras, ka viņu iedvesmojusi salona atmosfēra. Cilvēki tur ieradušies ne tikai skaistumkopšanas nolūkos, bet arī, lai no sirds parunātos un pavadītu laiku labā kompānijā. “Viņiem šī ir vieta, kur viņi var justies skaisti un paust savas jūtas, smieties, dalīties noslēpumos un pieredzē. Tas ir tik svarīgi, tas ir patvērums,” popzvaigzni citē izdevums “Essnece”.