foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID/ Vida Press
Viktorija Bekhema lauzusi pēdu. Tagad klibo uz kruķiem, bet vienalga augstpapēžu kurpēs!
Viktorija Bekhema.
Slavenības
2024. gada 23. februāris, 15:33

Viktorija Bekhema lauzusi pēdu. Tagad klibo uz kruķiem, bet vienalga augstpapēžu kurpēs!

Jauns.lv

Modes dizainere un bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema (49) šonedēļ sporta zālē lauzusi pēdu. Sievas gūto traumu savā “Instagram” blogā apstiprinājis viņas vīrs bijušais futbolists Deivids Bekhems (48).

Ceturtdien Viktorija Bekhema redzēta, dodamies uz restorānu Notinghilas rajonā Londonā. Viņa kliboja ar kruķu palīdzību, bet, pat neraugoties uz to, nezaudēja savu modes dāmas tēlu. Veselajā kājā dizainere bija apāvusi augstpapēžu laiviņu.

Tajā pašā dienā bijušās “Spice Girls” dalībnieces vīrs Deivids Bekhems apstiprināja, ka sieva sporta zālē salauzusi pēdu. "Instagram" Deivids pastāstīja, ka sievas “mazais negadījums” sporta zālē beidzies nelāgi – medicīniskā pārbaudē atklāts lūzums. Futbola superzvaigzne publiskoja arī fotogrāfiju, kurā Viktorija redzama ar medicīnisko zābaku kājā un atpūtinām savu savainoto ekstremitāti uz plīša spilvena.

foto: Instagram / davidbeckham

Taču lauzti kauli nav atturējuši četru bērnu māmiņu iziet sabiedrībā. Nedēļas otrajā pusē viņa tērpusies elegantā melnā tērpā kopā ar draugiem devusies baudīt vakaru Lielbritānijas galvaspilsētā. Viktorijai izdevies panākt, ka pat melnais medicīniskais zābaks izskatās gana stilīgi. Viņa tam pieskaņojusi melnus legingus, melnu apjomīgu džemperi un acis piesegusi ar savu “firmaszīmi” – tumšajām brillēm lielos ietvaros. Savukārt veselajā kājā modes māksliniece pamanījusies apaut augstpapēžu laiviņu ar smailu papēdi un spicu purngalu. Ne velti “Spice Girls” laikos viņu dēvēja par stilīgāko dalībnieci jeb Posh Spice.

Viktorija Bekhema un augstpapēžu kurpes

gallery icon

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon