foto: Ekrānuzņēmums no Telegram.
Kamēr ģenerālis cīnās par "krievu pasauli" Ukrainā, izplatās skrejlapas ar viņa sievas kailfoto
Trakā pasaule
2024. gada 25. februāris, 08:46

Kamēr ģenerālis cīnās par "krievu pasauli" Ukrainā, izplatās skrejlapas ar viņa sievas kailfoto

"Patiesā Dzīve"

Krievu okupantu zonā ukraiņu kareivji izplatījuši pretkara skrejlapas ar kailas sievietes attēlu. Viņa stāv pie spoguļa ar telefonu rokā un taisa selfiju. Skrejlapu rotā teksts: “Krievu zaldāt. Ņem šineli. Ej mājās. Tur tevi gaida tava mīlestība.”

Tā nav vis kaut kāda anonīma jaunava, bet gan Krievijas ģenerālpulkveža Mihaila Teplinska sieva Natālija. Turklāt šo fotogrāfiju, izrādās, viņa pati nosūtījusi vīra brālim Dmitrijam.

Abu intīmā sarakste nonākusi Ukrainas interneta medija RBK Ukraina rīcībā, un tas šos materiālus publicējis, bet vēlāk pikantais foto izmantots propagandas nolūkos, lai mudinātu krievu karavīrus atgriezties mājās. Iespējams, sākotnēji šiem materiāliem bija piekļuvuši ukraiņu hakeri, kas vēlāk tos nodevuši interneta portālam.

foto: Ekrānuzņēmums no Telegram.

Notikušais izraisījis ģimenes skandālu, jo ģenerālim, kā var noprast, nebija ne jausmas par sievas un brāļa attiecībām.

Nevar nepieminēt, ka Mihails Teplinskis atrodas Ukrainas frontē – vada grupējumu Dņepra, kas izvietota Hersonas apgabalā. Ar melnu humoru var teikt – kamēr krievu ģenerālis Ukrainā cīnās par krievu pasauli, mājās viņa seksuālos pienākumus veic brālis.

foto: Ekrānuzņēmums no Telegram.

Un droši vien, ka ģenerālis nav vienīgais tāds okupantu armijas pārstāvis, kura pienākumus mājās ar prieku uzņēmušies citi.