Slavenības
2024. gada 21. februāris, 08:45

VIDEO: Elīna Didrihsone stāsta, kāpēc viņai jāiet uz bāriņtiesu

Jauns.lv

Uzņēmēja un digitālā satura veidotāja Elīna Didrihsone viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas". Zināms, ka Elīna savā "Instagram" profilā atrāda daudz no privātās dzīve - arī savu dēlu Džeisonu. Šī iemesla dēļ viņai ar vīru nācies pat doties uz bāriņtiesu.

Raidījuma viešņa atklāj, ka viss sācies ar videoklipu, kurā Džeisons, būdams pusgadu vecs, uz sāna gulējis mīkstā krēslā. Tas izraisījis vētrainas diskusijas Elīnas sekotāju vidū, kā rezultātā ar viņu sazinājās arī bāriņtiesa.

“Kad man zvanīja pa telefonu, es prasīju: “Jūs vispār saprotat, kam jūs esat piezvanījusi? Jūs varat kaut tagad pieklauvēt pie manām durvīm -  redzēsiet, ka man šeit sēž vislaimīgākais bērns, kuram ir trīs auklītes apkārt un vēl vecāki mājās. Vai tik tiešām jūs savu laiku tērējat uz šo?”” sašutumu pauž Elīna.

Uzņēmēja, cienot bāriņtiesas darbu, piekritusi doties uz pārrunām. “Mēs devāmies uz tādu kā cietumam līdzīgu ēku. Tur bija daudz bērnu mantiņu, kuras izskatījās gluži kā no šausmu filmām. Mēs apsēdāmies un teicām, ka viņi var ieguglēt mūsu uzvārdu un uzzināt pilnībā visu par mums. Diemžēl, ja esi atpazīstams, tā ir nasta, ar ko jāsadzīvo – ka būs arī tādi cilvēki, kas runās par tevi sliktu un saskatīs problēmas visā, ko dari,” atceroties piedzīvoto, stāsta Didrihsone.

Elīna atklāj, ka pēc šī starpgadījuma viņai bijusi doma bērnu sociālajos tīklos vairs nerādīt: “Es apzinājos, ka man ir divas opcijas – vairs nerādīt dēlu sociālajos tīklos vai turpināt to darīt, bet apzināties, ka būs šādi komentāri. Es pieņēmu izvēli šos komentārus gluži vienkārši nedzirdēt un turpināt lepoties ar savas ģimenes laimi.”