TV
2024. gada 20. februāris, 10:35

Šovu "Mīlas nometne" nākas pamest meiteņu pārim

Jauns.lv

Pašmāju attiecību šovā "Mīlas nometne" aizvadīta vēl viena izbalsošana - šoreiz šovu pamet meiteņu pāris Enija un Tīna. Visiem par pārsteigumu, balsojums bijis teju vienbalsīgs. Par pāri balsojuši ne tikai Tīnas vecāki, kuri arī piedalās nometnē, bet arī jaunietes balsojušas pašas par sevi.

Šova noteikumi paredz, ka katram pārim jābalso par to pāri, kurš, viņuprāt, nav pietiekami patiess un nav gatavs strādāt pie savām attiecībām. Jau pirmajā sērijā dalībnieku vidū nebija pārliecības, ka meiteņu starpā pastāv patiesa saikne - šova dalībnieki jaunietēs vairāk saskata tikai draudzenes. Arī patiesības aplī, runājot par seksu, abas ir atturīgas un nedalās ar savu attiecību detaļām.

Psihoterapeite Aina Poiša jau iepriekš ievērojusi meiteņu pāra bezrūpīgo attieksmi -  kamēr visi pāri ķērušies klāt romantiskā uzdevuma izpildei, sagādājot pārsteigumu savām otrajām pusītēm, Enija un Tīna kopā ar kempinga saimnieku mežā dzer čaču, par nometnes noteikumiem neliekoties ne zinis. Aina ar pāri ved nopietnas sarunas, draudot meitenes sūtīt mājās: "Cik ilgi jūs gaidīsiet, tam uzdevumam bija jābūt jau realizētam. Vai jums ir nepieciešama īpaša attieksme?"

Kurš pāris tiks izbalsots nākamais, un kādi ilgi glabāti noslēpumi atklāsies “Mīlas nometnē”? Skaties jauno attiecību šovu katru piektdienu pulksten 20.50 kanālā "360TV".