foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - "Lielā Kristapa" ieguvēja, Ainas Poišas atgriešanās un īru melnā humora seriāls
Kadrs no filmas "Elpot zem ūdens".
TV
2024. gada 14. februāris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - "Lielā Kristapa" ieguvēja, Ainas Poišas atgriešanās un īru melnā humora seriāls

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties pašmāju drāmu "Elpot zem ūdens", jaunu attiecību šovu "Mīlas nometne" un seriālu "Nekrologs".

Atkarības ritenī

Drāma "Elpot zem ūdens" šogad ieguva "Lielā Kristapa" balvu kā gada labākā debijas filma.

Sociālajā drāmā, kas ir balstīta uz patiesiem tēliem un notikumiem, tiek runāts par smagu un vēl aizvien aktuālu problēmu – narkomānijas slimību, no kuras cieš gan paši atkarīgie, gan to līdzcilvēki.

Jauna latviešu spēlfilma “Elpot zem ūdens” izgaismo narkomānijas problēmu

Sākot ar 11.novembri kinoteātros visā Latvijā būs skatāma jauna latviešu spēlfilma “Elpot zem ūdens” ar Kasparu Dumburu galvenajā lomā. ...

gallery icon

Spēlfilma "Elpot zem ūdens" ir mūsdienīgs stāsts par narkomānu Raiti, kurš ir iestrēdzis atkarības ritenī un nespēj tikt no tā ārā. Raitis ir nozadzis narkotiku saini un cenšas to pārdot, riskēdams ar visu, ieskaitot līdzcilvēkus. Vienlaikus viņš cenšas izveidot attiecības ar oficianti Janu, kuru saticis atbalsta grupā, un viņas desmitgadīgo meitu. Balansējot starp pretrunīgajiem dzīvesveidiem, narkomānija ved Raiti dziļāk negodībā, neuzticībā un dzīves nevadāmībā. Sociālā drāma atspoguļo ne vien narkomānijas tumšo pusi, kurā neviens nevēlas nonākt, bet arī atkarīgos, kuri spējuši to pārvarēt.

Aina Poiša atgriežas

Katru piektdienu pulksten 20.50 kanālā "360TV" un izklaides platformā "Tet TV+" skaties jaunu attiecību šovu "Mīlas nometne".

Atrast ceļu vienam pie otra arī pēc vairāku gadu kopdzīves ir izaicinājums. Lai arī tas izklausās klišejiski, attiecības ir darbs, kas prasa uzmanību, cieņu un savstarpēju kompromisu meklēšanu. Jaunajā šovā "Mīlas nometne" pāri restartēs savas attiecības un ar dažādiem pārbaudījumiem piešķils tām dzirksteli. Tas viss norisināsies saulainajā Gruzijā.

Attiecību šova sākumā uz Gruziju dosies pieci savā starpā nepazīstami pāri ar atšķirīgām problēmām. Eksperti, kas spēj palīdzēt attiecībās, – Arturs Šulcs un Aina Poiša – šajā ceļojumā būs viņu padomdevēji un lielākie kritiķi no malas, lai dienas beigās sniegtu noderīgus padomus attiecību uzlabošanai. Ģimenes psihoterapeite Aina Poiša atzīst, ka šovs ir vajadzīgs ilgstošās attiecībās esošiem pāriem, kuri viens otru ir pazaudējuši ikdienas skrējienā. “Skatītāji varēs noskatīties uz realitāti, kāda veidojas tad, kad iemīlēšanās fāze ir beigusies un sākusies nākamā, kur vajadzīga attiecību atjaunošana ar romantikas pieskārienu, māka strīdēties labākā gaisotnē, satuvināšanās un vienam otra pieņemšana. Ja attiecības vēlas saglabāt, jātrenējas pieņemt šo otro fāzi,” saka Aina Poiša.

Divpadsmit raidījumu laikā pāri kopā ar ekspertiem pieskarsies dažādām tēmām, viens otram atklājot emocijas un noklusētos pārdzīvojumus.

Mīlestība un nekrologi

Īru melnā humora seriāls "Nekrologs" stāsta par Elvīru, kura ir kā apsēsta ar nāvi un kļūst par nekrologu rakstītāju vietējā avīzē.

Kad Elvīras redaktors paziņo, ka maksās tikai par rakstiem, viņa sāk slepkavot, lai izvairītos no bankrota. Viņas plāni tiek apdraudēti, kad viņa iemīlas noziegumus izmeklējošā žurnālistā. Seriālu "Nekrologs" ("Obituary") skaties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.