Mūzika
2024. gada 13. februāris, 11:11

Noklausies - jaunu singlu par attiecībām klajā laiž Intars Busulis

Jauns.lv

Dziedātājs Intars Busulis laidis klajā singlu "Līnijas" no jaunā albuma "Spēlē savā burvju flautā". Jau 8. martā šī dziesma izskanēs arī Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncertturnejas atklāšanas koncertā "Arēnā Rīga".

Kā portālu Jauns.lv informēja Busuļa menedžments, dziesma “Līnijas” vēsta par īstumu mūsdienu attiecībās. Intars Busulis stāsta, ka par mīlestību ir vajadzīgas dažādas dziesmas: “Ne vienmēr visi ir situācijā, kad attiecības ir piepildītas ar mīlestību. Līnijas iezīmē to, kas ar mums jau dzīvē noticis, mūsu nospiedumi. Tās var vilkt, lai nākotni zīmētu ar jauno, vēlamo, to, pēc kā tiecamies. Citreiz tās ir tikai ilgas, taču dažkārt tiešām nepieciešams pāršķirt jaunu lapu, strādāt pie attiecībām un zīmēt no jauna esošo.”

Skaņdarbu izpilda Intars Busulis kopā ar "Abonementa orķestri". Dziesmas mūzikas autors ir komponists Kārlis Lācis, kurš pirmo reizi sadarbojies ar teksta autori Elīnu Sproģi. Dziesmas “Līnijas” producents ir Jānis Aišpurs.

Šī dziesma ir singls no Intara Busuļa albuma “Spēlē savā burvju flautā”, kas iznāca pērn rudenī. Gan jaunās albuma dziesmas, gan klausītāju iemīļotie skaņdarbi būs dzirdami Intara Busuļa koncertos “Spēlē savā burvju flautā”, kas norisināsies 8. martā “Arēnā Rīga”, 16. martā Daugavpilī, 22. un 23. martā Cēsīs, 5. un 6. aprīlī Rēzeknē, kā arī 13. un 14. aprīlī Liepājā.

Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncerts "Es tevi redzu" 2023. gada jūnijā Dzintaros

2023. gada 17. jūnijā Dzintaru koncertzālē izskanēja Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncerts "Es tevi redzu".

gallery icon