Trakā pasaule
2024. gada 12. februāris, 17:00

Liene Ušakova joprojām iesaka sievietēm pēc dzemdībām apēst savu placentu

Jauns.lv

Digitālā satura veidotāja Liene Ušakova dodas uz raidījuma "Kad viņas satiekas" filmēšanu. Sēžot grimētavā, viņa atminas, kā bērnībā likusi sev kurkuļus un vīngliemežus uz sejas, kā arī savulaik dzērusi pašas placentu, lai iegūtu mūžīgo skaistumu.

Tālajā 2013. gadā Liene Ušakova, toreiz dziedātāja Liene Brikovska, sacēla kājās sabiedrību, nodemonstrējot, kā viņa pēc dzemdībām dzer kokteili, kurā ir pašas placenta.

foto: Ekrānuzņēmums
2013. gads. Liene ar kokteili, kura sastāvā ir pašas placenta, cienā šova "Latvijas princese" uzvarētāju Katrīnu Puriņu.

Tajā laikā viņa uzsvēra, ka skaistuma un veselības dēļ šādu dzērienu gatavojot arī lielākās Amerikas šovbiznesa zvaigznes. Desmit gadi pagājuši, un, viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, Liene neslēpj, ka arī šodien skaistuma dēļ būtu gatava apēst jebko.

"Es iesaku sievietēm pēc dzemdībām saglabāt savu placentu - vai nu izmantot to smūtijos, vai arī nodot viņu tālākajai apstrādei, kur tad viņu var pārveidot homeopātiskos graudiņos. To dara sievietes visā pasaulē," zina teikt Liene.