foto: Juris Rozenbergs
Maija Rozīte-Krištopane pirms jubilejas iztirgo savu pikanto garderobi
TV un radio ētera personība Maija Rozīte-Krištopane.
Slavenības
2024. gada 8. februāris, 06:58

Maija Rozīte-Krištopane pirms jubilejas iztirgo savu pikanto garderobi

Inta Mengiša

Jauns.lv

TV un radio ētera personība Maija Rozīte-Krištopane, kas zināma arī kā viena no seksīgākajām Latvijas dīdžejmeitenēm, izlēmusi atvadīties no krietna apģērbu klāsta, tālab piedalījās īpašā slavenību drēbju tirdziņā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Tirgot savu apģērbu Maija Rozīte-Krištopane (pa labi) ieradās, ģērbusies neuzkrītoši un ikdienišķi – melnās biksēs un pieskaņotā džemperītī ar augsto, atlokāmo apkakli.

Pavasara un 40. dzimšanas dienas gaidās Maija Rozīte-Krištopane pārskata savu drēbju skapi. Lai gan, atskaņojot mūziku ballītēs pie DJ pults, ar lielisku augumu apveltītā Maija joprojām iekvēlina publiku, tērpusies miniatūrā apģērbā, prāvam skaitam seksīgu, spīguļojošu un augumu atsedzošu minikleitu un vakartērpu, ar ko ļaudīs iziet vairs nekārojas, viņa izlēmusi dot otro dzīvi jaunas īpašnieces īpašām iziešanas reizēm. Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", dīvas tērpi tirdziņā bija iegādājami, sākot no pieciem eiro par vienību.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Maija Rozīte pārdošanā bija izlikusi arī vairākus augstpapēžu apavu pārus. Slaveno dāmu tirdziņš bija kupli apmeklēts.

Stilistes Zanes Melnaces organizētajā andeles pasākumā, kas norisinājās Maskavas forštatē esošajā "Fashion" bārā, tērpus, kas pieredzējuši gan skatuves starmešus, gan smalko aprindu pasākumus, tirgoja arī citas sabiedrībā zināmas dāmas, tostarp dziedātājas Dināra Rudāne, Jenny May, Sabīne Berezina, kādreizējā radiobalss Ieva Adamss un citas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Stiliste Zane Melnace bija pulcējusi virkni sabiedrībā zināmu dāmu. Savus skatuves tērpus, saviesīgo pasākumu štātes, somiņas un apavus andelē iztirgoja arī mūziķes Dināra Rudāne, Jenny May, Sabīne Berezina, sabiedrības dāma Ieva Adamss un citas.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!