VIDEO: Elīna Didrihsone pārsteidz ar mulsinošu uzvedību Centrāltirgū
Trakā pasaule
2024. gada 7. februāris, 14:40

VIDEO: Elīna Didrihsone pārsteidz ar mulsinošu uzvedību Centrāltirgū

Jauns.lv

Digitālā satura veidotāja un uzņēmēja Elīna Didrihsone pārsteigusi savus soctīklu sekotājus, publiskojot video, kur redzama Rīgas Centrāltirgū, turot rokās plakātu, uz kura nepārprotami rakstīts, ka viņai "vienalga, ko citi domā".

"Vienalga ko citi domā" ir rakstīts uz plakāta vienas puses, bet uz otras rotājas šādi vārdi: "Pie d***as ko citi domā".

Ko tad tas viss nozīmē? To Didrihsone centusies sekotājiem izskaidrot šādi: "Pārstāj liegt sev iespēju tikt tālāk, būt augstāk un sasniegt vairāk. Neierobežo sevi ar frāzi: "Ko par mani padomās?" Tu vēlies būt veiksmīgs, sev neko neliegt, dzīvot pilnvērtīgi, bet šī frāze "Ko par mani padomās?" tevi apstādina."

Elīna saka, ka par viņu pašu ik stundu kāds padomājot, taču viņa pati par to ikdienā neaizdomājoties, jo viņai ir MĒRĶIS, kam tad tiek veltīts uzņēmējas dārgais laiks.

"Stāvot šeit - centrāltirgū, uz mani vienlaikus apskatījās 40 cilvēki, un es nejutos komfortabli! Sadzirdot frāzi "Kāpēc viņa tā dara?", es zināju atbildi un iemeslu, kāpēc esmu šeit, bet vai man kādam būtu tas jāpaskaidro?" piebilst Elīna.

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon