Slavenības
2024. gada 6. februāris, 06:51

Miks Dukurs pēc šķiršanās bērnus drīkst satikt divas reizes nedēļā

Jauns.lv

Raidījuma "Kad viņas satiekas" studijā viesojas mūziķis Miks Dukurs kopā ar savu mīļoto meiteni Endiju Kalniņu jeb Kalendy. Ņemot vērā, ka Miks nesen izšķīries no savas sievas Lauras, sarunas laikā tiek noskaidrots, kas visā šķiršanās procesā bijis tas sarežģītākais.

Mūziķis Miks Dukurs par šķiršanos no sievas Lauras paziņoja 2023. gada rudenī un drīz vien uzsāka attiecības ar digitālā satura veidotāju Endiju Kalniņu. Pāris kopā ir vien pāris mēnešu, bet šajā laikā piedzīvots daudz. Smagākais posms esot bijis iepriekšējās laulības šķiršana.

Sarunā ar raidījuma vadītājām Miks atklāj, kā tika sadalīta manta: "Man daudzi prasa par māju. Daļēji ar savām rokām es viņu esmu uzcēlis, pats krāsoju. Bet tā ir tikai māja, un tajā dzīvo mani bērni. Māja palika Laurai. Es pat neapsvēru tādu domu, ka es viņai to varētu atņemt.”

Pēc vienošanās noslēgšanas Miks ar bērniem drīkst satikties divas reizes nedēļā, kas vēl vairāk liek novērtēt laiku kopā ar atvasēm: "Tagad es vispār daudz vairāk izbaudu to laiku, ko mēs pavadām kopā ar bērniem."