Modelei grib atņemt bērnu, bet viņa aizbrauc izklaidēties uz karnevālu Trinidadā! FOTO
Amberas Rouzas bijušais vīrs Wiz Khalifa norāda, ka modele nerūpējas par bērnu. Vakaros nekad nav mājās un ar dēlu pavada vien dažas minūtes pēc pamošanās, un tad atkal aizsteidz savās darīšanās. Tagad viņa devusies izklaidēties uz Trinidadu un Tobago.
Slavenības
2015. gada 19. februāris, 17:48

Modelei grib atņemt bērnu, bet viņa aizbrauc izklaidēties uz karnevālu Trinidadā! FOTO

Jauns.lv

Repera Kanjes Vesta bijusī draudzene, modele Ambera Rouza (31), devusies uz Trinidadu un Tobago, kur piedalījusies lielākajā karnevālā pasaulē. Ambera, kurai vienmēr paticis izrādīt sava auguma aprises, bija ģērbusies tipiskā augumu atsedzošā karnevāla dejotājas tērpā.

Tikai dienu pirms karnevāla, Ambera Rouza saņēma bargu nosodījumu no bijušā vīra, repera Wiz Khalifa, kurš vēlas iegūt aizbildnības tiesības pār abu kopīgo bērnu – nepilnus divus gadus veco dēlu Sebastianu. Bijušais laulātais draugs skarbi kritizējis viņas rūpes par bērnu jeb precīzāk to tūkumu. Interneta portāls TMZ informē, ka Wiz Khalifa vēl nav iesniedzis tiesā oficiālus dokumentus, lai lūgtu mainīt aizbildni dēlam, taču viņš šobrīd cenšas gūt atbalstu no tuviniekiem, lai uzsāktu lietu. Mūziķa tuvinieki apgalvo, ka Ambera vakarus nepavada mājās un ar bērnu ir kopā tikai dažas minūtes pēc pamošanās, un tad atkal pazūd savās darīšanās.

Viņi arī apgalvo, ka Amberai ir sliktas attiecības ar pašas mammu. Abas nemitīgi strīdas, kliedz viena uz otru, un tas atstāj ļoti nomācošu iespaidu uz mazo Sebastianu.

Ambera – kurai iepriekš bijušas romantiskas attiecības ar reperi Kanje Vestu – šķiršanās prasību no vīra tiesā iesniedza aizvadītā gada 22. septembrī. Kā iemeslu modele minējusi „nesamierināmas atšķirības”. Pāris sāka satikties 2011. gadā un apprecējās 2013. gada 8. jūlijā.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram, Vida Press