Ozola koncerts "Arēnā Rīga" 2023. gada decembrī

2023. gada 28. decembrī "Arēnā Rīga" notika hiphopa mākslinieka Ozola koncerts.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 11. janvāris, 06:36

Reperis Ozols no pārslodzes zaudējis piecus kilogramus svara

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Tagad mēģinu atgūt veselību,” žurnālam "Kas Jauns" atklāj hiphopa mākslinieks Ozols, kam viņa vērienīgais koncerts "Arēnā Rīga" prasījis pārāk daudz. “Izšāvu visu pulveri, bet nu jau jūtos labāk,” teic reperis.

Ozols 28. decembrī aizvadīja savas karjeras lielāko koncertu, taču bija tuvu tam, ka šovs varētu pat nenotikt.

“Bija kā uz naža asmens! Pāris dienu pirms koncerta pamatīgi sašķobījās veselība, vēl dažas stundas pirms kāpšanas uz skatuves biju ļoti sliktā kondīcijā, taču kaut kā tomēr atguvos. Dabūju atpakaļ spēku uzstāties uz daudzmaz visiem 100 procentiem. Taču patiešām biju uztraucies, vai vispār spēšu kāpt uz skatuves, jo pēdējās trīs dienas pirms koncerta lietoju medikamentus, tad vēl daudzie mēģinājumi, organizatoriskie darbi un stress,” žurnālam "Kas Jauns" atklāj Ozols, piebilstot: “Un tas noveda pie tā, ka no visas šīs lielās skriešanas biju mazliet pazaudējis savu identitāti, jo aizkulisēs pirms koncerta īsti nesapratu, kas es esmu – Ģirts Rozentāls vai Ozols. Nācās saņemties un tikt ar sevi galā.”

Koncertu mūziķis atzīmēja ballītē kopā ar faniem "K. K. fon Stricka villā", bet, kā pats atzīst, aizvadītā gada nogale viņam bijusi mierīgākā pēdējo desmit gadu laikā: “Jauno gadu sagaidīju ļoti piezemēti un mierīgi. Neko nesvinēju, jo vienkārši nebija spēka, pulveris bija izšauts pilnībā. Visus spēkus biju atstājis "Arēnā". Es gan Vecgada vakarā aizdevos uz koncertzāli "Palladium", lai gadumijas svinībās mazliet sadziedātos ar grupu "Mazais princis", bet tad gan godīgi devos mājās gulēt.”

Ozols atzīst, ka veselība pilnībā nav atgriezusies, joprojām ir problēmas ar balsi, jūtamas saaukstēšanās sekas. “Tagad būs mācība, ka pirms šādiem koncertiem kārtīgi viss jāpārdomā – vai būs spēka visu iecerēto īstenot pašam vai tomēr uzticēties palīgspēkiem. Jā, es biju pārāk daudz visa kā uzkrāvis uz saviem pleciem. Bet nekas, koncerts notika, viss izdevās,” gandarīts ir Ozols. Vienīgi viss šis stress, veselības problēmas un pārslodze noveda pie tā, ka mūziķis koncertā zaudējis piecus kilogramus: “Parasti ideālais svars man ir 83 kilogrami, bet pēc koncerta bija vien 78.”