foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Akordeoniste Ksenija Sidorova kļuvusi par daudzbērnu māmiņu
Talantīgā akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga koncertēja pat līdz grūtniecības beidzamajām nedēļām.
Slavenības
2024. gada 9. janvāris, 06:33

Akordeoniste Ksenija Sidorova kļuvusi par daudzbērnu māmiņu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Pasaulslavenā Latvijas akordeoniste, "Lielās mūzikas balvas" laureāte Ksenija Sidorova-Arizaga (35) ar savu spāņu izcelsmes vīru Hosē Luisu Arizagu gadumijā sagaidījuši pasaulē trešo atvasi, šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Mūziķes meitai Gabrielai (4) un dēlam Lukasam (1,5) nu ir mazais brālis Marko Salvadors. Par priecīgajiem jaunumiem savā ģimenē par akordeona princesi dēvētā Ksenija pavēstīja soctīklos, līdztekus Jaungada sveicieniem.

“Laimīgu Jauno gadu visiem! 2023. gads bija pilns ar notikumiem, un spožākais bija mana dēla Marko Salvadora piedzimšana 31. decembrī!” atklāj daudzbērnu māmiņa, kura gaidību laikā turpināja aktīvu koncertdarbību gan Latvijā, gan ārzemēs un kurai koncertplāns noslēdzās vien pāris nedēļu pirms dzemdībām. Šis fakts ir apbrīnas vērts, jo turēt klēpī akordeonu sievietei pēdējos grūtniecības mēnešos nudien ir liels izaicinājums un prasa daudz pūļu.

Nu jau trešo gadu pēc ārzemēs nodzīvotiem 12 gadiem starptautiski augstu vērtētā akordeoniste dzīvo dzimtajā Latvijā un priecājas, ka šo zemi iemīlējis arī viņas laulātais draugs.

foto: no privātā arhīva
Ksenija ar vīru Hosē nu lolo trešo bērniņu. Dēls nosaukts par Marko Salvadoru.

Žurnālam "Kas Jauns" Ksenija atzina, ka tieši šeit abi vēlas audzināt un skolot savus bērnus. Ģimene pašlaik iekārtojusies īrētā mājoklī Ādažu apkaimē, pavisam tuvu mājai, kur dzīvo akordeonistes vecāki, kas ir liels atspaids rūpēs par bērniem. Vecvecāki kopā ar bērniem pavada Kseniju uz koncertiem gan Latvijā, gan ārzemēs.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!