foto: instagram/sarahmgellar
"Bafija pret vampīriem" zvaigzne Sāra Mišela Gelāra parāda satriecošu figūru peldkostīmā
Sāra Mišela Gelāra Jaungada atvaļinājumā.
Slavenības
2024. gada 5. janvāris, 11:40

"Bafija pret vampīriem" zvaigzne Sāra Mišela Gelāra parāda satriecošu figūru peldkostīmā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Sāra Mišela Gelāra, kuru mēs iepazinām ar Bafijas lomu vampīru seriālā “Bafija pret vampīriem” (1997-2003) devusies Jaungada brīvdienās uz siltajām zemēm kopā ar vīru Frediju Prinsu, ar kuru laulībā nodzīvojusi jau 21 gadu.

Aktrise Sāra Mišela Gelāra pērn 14. aprīlī nosvinēja savu 46. dzimšanas dienu, bet viņas augums aizvien ir tikpat nevainojami slaids kā deviņdesmitajos gados, kad mēs viņu iepazinām populārajā tīņu seriālā par vampīru mednieci Bafiju.

Pārim, kurš apprecējās pirms 21 gada, ir divi kopīgi bērni – meita dzimusi 2009. gadā, bet dēls 2012. gadā.

Pēc Ziemassvētkiem pāris devies atpūsties uz plašākai sabiedrībai neatklātu vietu, kur bauda sauli un jūru. 46 gadus vecā aktrise saviem “Instagram” sekotājiem parādījusi brīvdienu fotogrāfijas, kurās redzama oranžā kopējā peldkostīmā ar dekoratīvu jostiņu. Pludmales tērpu viņa papildinājusi ar lielu salmu platmali un saulesbrillēm lielos kvadrātveida rāmjos.

Saviem pieciem miljoniem sekotāju aktrise paskaidrojusi: “Ja esmu jūs pametusi nepaskaidrojot… Lūk, kāpēc. Atvaļinājuma fotogrāfiju virknes pirmā daļa.” Citās fotogrāfijās divu bērnu mamma redzama puķainā bikini, gozējamies sauļošanas krēslā, demonstrējam plēstus baltus šortiņus, baudām tropu kokteili un skatu uz okeānu.

Sāra Mišela Gelāra seriālā „Bafija pret vampīriem”

Seriālu „Bafija pret vampīriem” filmēja no 1997. līdz 2003. gadam.

gallery icon

Fanu reakcija ilgi nebija jāgaida. Viens rakstīja: “Izskatās pēc brīnišķīga atvaļinājuma! Nevaru vien sagaidīt nākamās bildes.” Otrs piebilda: “Karsta mamma”. Trešais deva mājienu par Sāras slavenāko lomu kā vampīru medniecei Bafijai, rakstot: “Skaista kā vienmēr. Laikam sauli mīloši vampīri nenoveco”.

Otrajā brīvdienu bildīšu virknē Sāra atrādījusi arī savu vīru Frediju Prinsu junioru, draugus un arī abus bērnus. Tiesa atvasēm sejas viņa aizklājusi ar zilām sirsniņām.

“Bērni aug, bet vampīru medniece paliek tādā pašā vecumā,” komentējis kāds fans.

Sāra un Fredijs iepazinās deviņdesmitajos, kad abi kopā strādāja pie 1997. gadā izdotās šausmu filmas “Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā”. Abu draudzība pārauga romantiskās attiecībās dažus gadus vēlāk.

Pāris apprecējās 2002. gada 1. septembrī. Abus bērnus – 14 gadus veco meitu un 11 gadus veco dēlu abi slavenie vecāki cenšas sargāt no publicitātes un sabiedrības uzmanības.

Sāra Mišela Gelāra ar ģimeni

Seriāla „Bafija pret vampīriem” zvaigzne Sāra Mišela Gelāra un aktieris Fredijs Prinss juniors apprecējās 2002. gada 1. septembrī Meksikā. Viņi ...

gallery icon

Viņu 21 gadu ilgā laulība ir izturējusi laika pārbaudi. Sāra par harmonisku attiecību panākumu atslēgu uzskata to, ka abi vienmēr spēj atrast laiku viens otram. Aktrise iepriekš žurnālam “People” izteikusies: “Atrodiet sev 10 minūtes – nolieciet malā telefonu. Iedzeriet kopā tasi kafijas. Izejiet pastaigā ar suni dienas noslēgumā. Palasiet stāstu kopā ar bērniem. Maksimāli izmantojiet laiku, kas jums dots.”

Sāra Mišela Gelāra 18 gadus pēc seriāla „Bafija pret vampīriem”

Jau aizritējis 18 gadu kopš pirmās seriāla „Bafija pret vampīriem” sērijas, bet galvenās lomas atveidotāja aktrise Sāra Mišela Gelāra (37) ...

gallery icon

3 nedēļas pēc dēla dzimšanas Sāra Mišela Gelāra jau atguvusi slaidumu

gallery icon