Slavenības
2024. gada 4. janvāris, 17:00

VIDEO: reperis Ozols atklāj, kāpēc kādu laiku bija pazudis no skatuves

Jauns.lv

Šovā "Slavenības. Bez filtra" Katrīne Vasiļevska devusies pie Latvijas hiphopa zvaigznes Ozola, kas ir ne tikai populārs mūziķis, bet arī veiksmīgs uzņēmējs. Ozols sarunā atklāj iemeslus, kādēļ uz laiku bija nozudis no mūzikas pasaules un kā izlēmis tajā atgriezties.

Ar vienu no vērienīgākajiem koncertiem 2023. gadu noslēdza reperis un uzņēmējs Ozols, 28. decembra vakarā pulcējot tūkstošus savu fanu "Arēnā Rīga".

Ozola koncerts "Arēnā Rīga" 2023. gada decembrī

2023. gada 28. decembrī "Arēnā Rīga" notika hiphopa mākslinieka Ozola koncerts.

gallery icon

Taču ne vienmēr viss ir bijis tik rožaini un skaisti. Pirms vairāk nekā desmit gadiem, precīzi sakot, 2012. gadā reperis bija pazudis no mūzikas skatuves un apsvēra domu vairs uz tās neatgriezties. Šovā “Slavenības. Bez filtra” viņš atklāj, kāpēc bija jāpieņem šāds lēmums.

“Un tad bija brīdis, vai nu es savedu kārtībā savu dzīvi, vai nu es turpinu ar saplēstām biksēm muzicēt. Par dzīvi es vairāk domāju finansiālo dzīvi tieši," saka Ozols, bilstot - pēc dziesmas “Superhaips” sapratis, ka atkal var atgriezties hiphopa pasaulē un sniegt saviem klausītājiem kvalitatīvu mūziku. Šobrīd viņš domā, ka tieši mūzika ir lielākais finansiālais līdzekļu ieguves veids, nevis veikals.