foto: Ben Trivett/Shutterstock/ Vida Press
VIDEO: “Beverlihilsas” zvaigzne Īans Zīrings sakaujas ar 4 baikeriem Holivudas alejā savas 10 gadus vecās meitas acu priekšā
Aktieris Īans Zīrings.
Slavenības
2024. gada 2. janvāris, 19:44

VIDEO: “Beverlihilsas” zvaigzne Īans Zīrings sakaujas ar 4 baikeriem Holivudas alejā savas 10 gadus vecās meitas acu priekšā

Jauns.lv

Aktieris Īans Zīrings komentējis Vecgada dienā notikušo kautiņu, kurā viņš bija iesaistīts ar vairākiem minibaiku vadītājiem.

59 gadus vecā seriāla “Beverlihilsas 90210” zvaigzne pirmdien “Instagram” detalizētāk pastāstījis par “satraucošo incidentu” un informējis fanus par to, kā klājas viņa 10 gadu vecajai meitai Pennai, kura sēdēja aktiera automašīnā notikušā konflikta laikā.

“Kamēr biju sastrēgumā, manai automašīnai pietuvojās viens no šiem agresīvajiem braucējiem, izraisot satraucošu konfrontāciju,” viņš iesāka.

“Mēģinot novērtēt bojājumus, es izkāpu no savas mašīnas. Šī rīcība diemžēl pārauga fiziskā sadursmē, kurā es centos sevi pasargāt.”

Vardarbīgās epizodes video redzams, kā zvaigzne nonāk fiziskā konfliktā ar četriem motociklistiem, kuri sit un sper, pirms aktieris pagūst pārskriet ielai Holivudas bulvārī pie Slavas alejas.

“Esmu atvieglots paziņot, ka abi ar meitu esam pilnībā neskarti, taču šis incidents licis man ļoti satraukties par šādu grupējumu pieaugošo drosmi, kas grauj sabiedrības drošību un mieru,” Zīrings papildinājis savā “Instagram” blogā.

“Šī situācija akcentē lielāka huligānisma jautājumu mūsu ielās un nepieciešamību pēc efektīvas tiesībsargājošo iestāžu reakcijas uz šādu uzvedību.”

“Man kā pilsonim un vecākam ir nepieņemami, ka grupas var brīvi uzsākt šāda veida uzvedību, izraisot bailes un haosu, bet varas iestāžu reakcija ir nepietiekama,” viņš turpināja, mudinot likumsargus turpmāk “rīkoties izlēmīgi”.

foto: Albert L Ortega/Shutterstock/ Vida Press
Īans Zīrings ar meitām Pennu (10) un Miu (12) 2023. gada 22. decembrī.

“Es vienmēr esmu iestājies pret iebiedēšanu un pārkāpumiem, un šis incidents pastiprina manu pārliecību par personiskās un sabiedrības drošības nozīmi.”

Noslēgumā viņš rakstīja: “Esmu pateicīgs savai ģimenei, draugiem un faniem par atbalstu šajā laikā.”

“Tādos izaicinošos brīžos kā šis mūsu kopīgais spēks un vienotība ir vissvarīgākais. Laimīgu Jauno gadu.”

foto: MBS/MEGA / Vida Press
Īans Zīrings ar meitām Pennu (10) un Miu (12) 2023. gada 1. decembrī.

Zīrings ar bijušo sievu Erinu Ludvigu dala vienādas aizbildnības tiesības par Pennu, kā arī 12 gadus veco meitu Miu. Pāris apprecējās 2010. gadā, bet izšķīrās 2019. gadā. Laulības šķiršana oficiāli pabeigta 2022. gadā.

Policija izdevumam “Daily Mail” paskaidrojusi, ka notiek incidenta izmeklēšana un izjautā notikušā aculieciniekus.

foto: ddp / Vida Press
Populārā jauniešu seriāla “Beverlihilsa 90210” galveno lomu aktieri. Īans Zīrings pirmais no kreisās.

Izdevuma rīcībā arīdzan ir informācija, ka Zīringa automašīna “iespējams aizķerta” brīdi pirms aculiecinieka kamerā nofilmēts aktiera un motobraucēju kautiņš.

Zīrings atgriezies savā spēkratā un aizbraucis no notikuma vietas, pavēstījuši informācijas avoti. Arī minibaikeru grupa pēc vardarbīgā incidenta aši pametusi notikuma vietu.

Īans Zīrings ar ģimeni

gallery icon