foto: CAMERA PRESS/Paul John Bayfield / Vida Press
Atklāts, kā prinča Harija ģimene pavadīja Ziemassvētkus un kāda ir egle Saseksu rezidencē
Princis Harijs un Megana Mārkla pēdējo reizi Ziemassvētkus kopā ar karalisko ģimeni pavadīja 2018. gadā.
Slavenības
2023. gada 27. decembris, 14:25

Atklāts, kā prinča Harija ģimene pavadīja Ziemassvētkus un kāda ir egle Saseksu rezidencē

Jauns.lv

Princis Ārčijs un princese Lilibeta pirms Ziemassvētkiem kopā ar saviem vecākiem - princi Hariju un Meganu Mārklu - bija devušies slepenā ceļojumā, tagad atklāj pārim pietuvinātas personas.

Princis Ārčijs un princese Lilibeta Ziemassvētku dienu pavadīja kopā ar vecākiem princi Hariju un Meganu Mārklu Kalifornijā, prom no karaliskās ģimenes.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon


 
Britu TV kanāls “GB News”, atsaucoties uz pārim pietuvinātiem avotiem, ļāvis ieskatīties tajā, kādi šogad bijuši Saseksas hercogu ģimenes Ziemassvētki.

Zinātājs TV kompānijai pastāstījis, ka Megana un Harijs Ziemassvētkus pavadījuši savā savrupmājā Montesito, Kalifornijā, kopā ar dēlu Ārčiju un meitu Lilibetu pēc atgriešanās no slepena ģimenes ceļojuma uz Kostariku.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon

Informācijas avots arīdzan apgalvojis, ka svinībās Saseksu ģimenes mājās pievienojusies Meganas māte Dorija Reglenda, kā arī Harija un Meganas draugi.

Paziņa izteicies, ka Ārčijs un Lilibeta kopā ar vecākiem “gatavojuši ēdienu, spēlējuši spēles un apmainījušies ar dāvanām”.

Pēdējo reizi Ziemassvētkus Sandringemā kopā ar karalisko ģimeni Harijs un Megana pavadīja 2018. gadā.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

Vērīgākie fani pauduši savus novērojumus par to, kāda Ziemassvētku egle ir Saseksas hercogu 14,6 miljonus dolāru vērtajā savrupmājā. Pareizāk gan, kāda bija egle viņu mājās pērn. Acīgākie ievērojuši svētkiem izrotāto koku kādā no pērn decembrī iznākušās “Netflix” dokumentālā seriāla epizodēm. Tajā redzams, ka Megana un Harijs devuši priekšroku lielai eglei, kas rotāta minimālisma stilā – ar lampiņu virtenēm un nelielu skaitu eglīšu rotājumu.

foto: ekrānuzņēmums no video
Tā Ziemassvētku egli savās mājās Kalifornijā Harijs un Megana bija izpušķojuši pērn.