Slavenības
2023. gada 27. decembris, 06:42

"Viss ir procesā!" - Katrīne Vasiļevska plāno ģimenes pieaugumu

Jauns.lv

Svētku nedēļā šovā “Vakariņš ar savējiem” ciemos pie tautas dodas digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska, mūziķis Miks Dukurs un dziedātāja Elīna Gluzunova. Dāmu starpā raisās atklātas sarunas saistībā ar bērnu plānošanu.

Katrīnes un Pētera Vasiļevsku medusmēnesis Taizemē

Piecus mēnešus pēc apprecēšanās kāzu ceļojumā 2023. gada rudenī devās digitālā satura veidotāja un kādreizējā skaistumkaraliene Katrīne Vasiļevska ar jauno ...

gallery icon

Katrīne šajā vasarā iestūrēja laulības ostā ar pilotu Pēteri. Nesen tika pavadīts medusmēnesis eksotiskajā Taizemē, un tagad Vasiļevsku varēs redzēt televīzijas šovā “Vakariņš ar savējiem”.

Viņa nenoliedz, ka kopā ar mīļoto plāno ģimenes pieaugumu, kā vienu no iemesliem ar humoru min - "3+ Ģimenes kartes" iegūšana būtu laba motivācija.

“Vajag, vajag vēl vienu bērniņu. 3+ karte vienmēr noder, un es tomēr esmu svaigi precēta, un viss ir procesā!” saka Katrīne.

Kad Elīna izstāsta, kādi labumi ir ģimenēm ar daudzbērnu karti, Katrīne vēl vairāk sāk pozitīvi vērtēt ģimenes pieaugumu.

Kopā būšanas šovu “Vakariņš ar savējiem”, kurā ciemos dosies Elīna Gluzunova, Miks Dukurs un Katrīne Vasiļevska, televīzijas skatītāji var vērot līdz 28. decembrim pulksten 19.25, kanālā "360TV!".