foto: Matthew Rettenmund / SplashNews.com/ Vida Press
Madonna nāk klajā ar satraucošu atklāsmi. Viņa 48 stundas pavadījusi komā
Popzvaigzne Madonna koncertā Ņujorkā šā gada 13. decembrī.
Slavenības
2023. gada 21. decembris, 10:10

Madonna nāk klajā ar satraucošu atklāsmi. Viņa 48 stundas pavadījusi komā

Jauns.lv

65 gadus vecā dziedātāja pastāstījusi par to, kas ar viņu noticis aizvadītajā vasarā. Madonna apstiprinājusi, ka gandrīz nomirusi.

Savas turnejas laikā amerikāņu popzvaigzne nolēma nākt klajā ar atzīšanos. Koncertā Ņujorkā Madonna pēkšņi ierunājās par jūnijā notikušo, kad viņa nonāca reanimācijā. Viņai bija bakteriāla infekcija, kas izraisīja nieru un plaušu mazspēju.

Madonnas turnejas “Celebration” pirmais koncerts Londonā 2023. gada 14. oktobrī

gallery icon

“Šobrīd šeit atrodas vairāki ļoti svarīgi cilvēki, kas bija kopā ar mani slimnīcā. Šeit ir arī sieviete, kura mani nogādāja klīnikā. Es neko neatceros. Es gulēju vannasistabā uz grīdas un tad pamodos reanimācijā. Es 48 stundas atrados mākslīgi izraisītas komas stāvoklī. Šī sieviete izglāba man dzīvību. Paldies, Šavona,” no skatuves savus glābējus uzrunāja Madonna.

Madonna ieskandina 2023. gadu ar jestru ballīti Malāvijā kopā ar bērniem

gallery icon

Popzvaigzne pastāstīja, ka kopā ar viņu slimnīcā bijis arī kabalas skolotājs. Šīs mistiskās jūdaisma kustības sekotāja dziedātāja ir jau kopš 1996. gada. Skolotāja balss bijusi vienīgā, ko zvaigzne dzirdējusi, atrodoties komā. “Viņš man teica – ‘Saspied manu roku’,” atmiņās dalījusies mūziķe.

Madonnai 60!

gallery icon

Madonna pastāstīja, kā pēc tam, kad nākusi pie apziņas, sev līdzās slimnīcas palātā redzējusi savus bērnus. Tajā brīdī viņa gandrīz nomirusi no laimes, kā pati atzinusies. Dziedātājai ir meita Lurdesa, dēls Roko, kā arī audžubērni Deivids Banda, Mērsija Džeimsa un dvīnes Stella un Estere.

Madonnas meita Lurdesa jeb Lolahol videoklipā dziesmai “Cuntradiction”

gallery icon

Madonnas un Gaja Ričija stilīgais dēls Roko 2020. un 2021. gadā

gallery icon