foto: John Nacion/Shutterstock/ Vida Press
Fani spriež, ka Dženiferai Lorensai veiktas sejas plastikas operācijas. Kas aktrisei par to sakāms?
Aktrise Dženifera Lorensa.
Slavenības
2023. gada 2. decembris, 06:43

Fani spriež, ka Dženiferai Lorensai veiktas sejas plastikas operācijas. Kas aktrisei par to sakāms?

Jauns.lv

"Bada spēļu" sāgas zvaigzne Dženifera Lorensa sarunā ar Kailiju Dženneri komentējusi baumas par to, ka viņa beidzamo gadu laikā vairākkārt gūlusies zem plastikas ķirurga naža.

Dženifera Lorensa pati personīgi sniegusi paskaidrojumu uz interneta spriedelētāju izteiktajiem minējumiem, ka aktrise ķirurģiski mainījusi savu izskatu.

Dženifera Lorensa "Dior" modes skatē Parīzē 2023. gada septembrī

gallery icon

Nesenā sarunā, kas publicēta izdevumā “Interview”, Dženifera Lorensa sēdās pie viena galda ar Kailiju Dženeri. Abas diskutēja par to, kā grims var pilnībā pārveidot cilvēka izskatu. Turklāt tik ļoti, ka tas bieži vien sabiedrībā provocē baumas par gulšanos zem plastikas ķirurga naža.

“Oskara” balvas ieguvēja skaidroja, ka viņas grima māksliniekam Hangam Vanngo piemīt fantastisks talants, viņš ar grima otiņu spēj likt cilvēkiem noticēt, ka klients ir veicis sejas plastikas operāciju.

Dženifera Lorensa kulta grāvējā “Bada spēles”

gallery icon

“Es uzskatu, ka tas ir neticami, ko var darīt grims, jo es strādāju ar Hangu, kurš uzvelk apjomīgāku lūpu kontūru… Es viņu saucu par plastikas ķirurgu, jo pēdējo mēnešu laikā, kopš es ar viņu strādāju, visi ir pārliecināti, ka man veikta acu operācija,” realitātes šova zvaigznei Kailijai Dženerei stāstīja Lorensa.

“Bada spēļu” zvaigzne papildināja: “Un man jātaisnojas – ‘Es neveicu acu [formas] operāciju. Tas ir grims.’”

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon

Pēc tam, kad Kailija apliecināja, ka Dženifera “izskatās lieliski” un “neizskatās”, ka viņai būtu veiktas kādas procedūras, aktrise jokojot atbildēja: “Nu, acīmredzot man ir bijusi pilna plastikas operācija.”

Pēc tam Dženifera nosodīja interneta kritiķus, kuri publiskojuši fotogrāfijas no viņas pusaudzes gadiem un salīdzinājuši tās ar nesen uzņemtiem attēliem, lai pierādītu, ka viņai ir veikta plastikas operācija.

Dženifera Lorensa filmas “Don’t Look Up” pirmizrādes vakarā

gallery icon

“Es karjeru sāku 19 gadu vecumā, tāpēc “pirms un pēc” fotogrāfijās esmu salīdzināta 19 un 30 gadu vecumā, un man gribas teikt – ‘Esmu pieaugusi. Es zaudēju bērna svaru savā sejā, un mana seja ir mainījusies, jo kļūstu vecāka’. Visi domāja, ka man ir veikta deguna operācija, un es saku – ‘Man ir tieši tāds pats deguns. Mani vaigi ir kļuvuši mazāki. Paldies, ka to aktualizējāt,”” izteicās aktrise.

“Kylie Cosmetics” dibinātāja atzinās, ka ir piedzīvojusi līdzīgu pieredzi, stāstot Dženiferai, ka vienīgā atšķirība ir tā, ka viņa ir tikai “injicējusi lūpu fillerus”.

Kailija Dženere zīmola “Mugler” tērpā no 1997. gada augstās modes skates

gallery icon

“Ar mani ir tieši tas pats. Pirms un pēc fotogrāfijās es redzu sevi 12 gadu vecumā salīdzinātu ar sevi 26 gados, kad manas uzacis ir pildītas citādāk. Tagad tām ir kontūra. Es saku – ‘Kā var salīdzināt manu 12 gadus veco seju un teikt, ka man ir koriģēts žoklis un savilkti plakstiņi?’ ‘Par ko mēs runājam?’,” dusmojās Dženere.

2019. gadā intervijā izdevumam “Paper”, Kailija sacīja: “Cilvēki domā, ka es gūlos zem naža un pilnībā rekonstruēju savu seju, kas ir absolūti nepatiesi.”

Kailijas Dženeres meitas Stormi pirmais sarkanā paklāja pasākums

gallery icon

Viņa piebilda: “Man ir bail! Es nekad to nedarītu. Viņi nesaprot, ko var panākt labi mati, grims un, piemēram, filleri.”  

Kailija piebilda: “Tie ir filleri. Es to nenoliedzu.”

Kailijas Dženeres pārvērtības

Slaveno Kardašjanu pusmāsas Kailijas Dženeres pārvērtības.

gallery icon