foto: CAMERA PRESS/ED/JL/A.M.P.A.S / Vida Press
Brendans Freizers saņēmis pirmo galveno lomu pēc atgriešanās Holivudā
Aktieris Brendans Freizers.
Slavenības
2023. gada 25. novembris, 10:10

Brendans Freizers saņēmis pirmo galveno lomu pēc atgriešanās Holivudā

Jauns.lv

51 gadu vecajam Brendanam Freizeram piešķirta galvenā loma jaunajā komēdijā-drāmā “Īrētā ģimene” (“Rental Family”), kas būs viņa pirmā lielā loma pēc atgriešanās Holivudā. Par to raksta izdevums “Independent”.

Šā gada martā aktieris, kurš personīgo un veselības problēmu dēļ nebija filmējies gadiem ilgi, ieguva savu pirmo “Oskara” balvu par galveno lomu režisora Darena Aronovska pretrunīgi vērtētajā drāmā “Valis” (“The Whale”).

Tomēr dažus mēnešus vēlāk aktieris atklāja, ka ir bijis bezdarbnieks kopš filmas karjeras atsākšanas. Freizers toreiz paskaidroja, ka ir kļuvis “ļoti izvēlīgs”. Tiek ziņots, ka nesen kompānija “Searchlight” iegādājusies filmu “Rental Family”, ko par saistošu, lai tajā filmētos, ir atzinis Freizers.  

Aktieris Brendans Freizers ar dzīvesbiedri grima mākslinieci Žannu Mūru

gallery icon

Sižets vēsta par Tokijā dzīvojošu aktieri, kuru par tipisku amerikāni pieņem darbā japāņu izīrējamās ģimenes kompānija. Viņš iet sevis izzināšanas ceļu, spēlējot dažādas lomas cilvēku dzīvē.

Šobrīd Freizers ir vienīgais filmai apstiprinātais kandidāts. Filmēšana notiks Japānā nākamā gada pavasarī. Kad filmai paredzēts iznākt uz ekrāniem, pagaidām netiek ziņots.

Brendans Freizers uz ekrāniem un dzīvē

gallery icon

Iepriekš Freizers nesen piedalījies nelielā lomā Mārtina Skorsēzes filmā “Killers of the Flower Moon” (“Ziedu mēness slepkavas”), kurā atveidoja advokātu Hamiltonu. Taču filma “Rented Family” būs aktiera pirmā galvenā loma kopš “Oskara” balvas iegūšanas Labākā aktiera nominācijā 95. Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā.