Lady Gaga atklāj, kur svinēs kāzas
Teilors Kinijs savai mīļotajai Valentīndienā pasniedza sirdsformas briljanta saderināšanās gredzenu ar īpašu vēstījumu. Maziem briljantiņiem rotātās stīpiņas iekšpusē ir abu iniciāli un maza sirsniņa, kas simbolizē vēstījumu „Teilors mīl Stefāniju”.
Slavenības
2015. gada 28. februāris, 11:17

Lady Gaga atklāj, kur svinēs kāzas

Jauns.lv

Ekstravagantā popzvaigzne Lady Gaga (28) un aktieris Teilors Kinijs (33) saderinājās šā gada Valentīndienā. Pāris nedēļu pēc romantiskā notikuma kļuvis zināms, ka abi ar līgavaini jau izvēlējušies kāzu svinību norises vietu.

Izdevumam „Life & Style” kāds no popzvaigznes paziņām pastāstījis, ka Lady Gaga kāzas svinēšot savā 23 miljonus dolāru vērtajā Malibu īpašumā. Kā goda viesis būšot aicināts arī leģendārais džeza izpildītājs Tonijs Benets, ar kuru dziedātāja kopā ieskaņojusi albumu „Cheek To Cheek” (2014). Kāzu svinībās Beneta kungs jaunajam pārim izpildīšot albuma tituldziesmu „Cheek To Cheek”.

„Īpašums atrodas pakalnā virs Malibu. To ieskauj neapdzīvoti kalni,” atklājis vārdā nenosauktais paziņa. „Viņa to sauc par ‘tuvāko vietu debesīm’”. Ziedi tikšot pasūtīti no tuvējā salona „Sea Lily Malibu” un netrūkšot arī kastes ar dzirkstošo šampanieti. Tonijs Benets nebūs vienīgais slavenais viesis, svinības apmeklēšot vēl virkne citu šovbiznesa aprindās pazīstamu cilvēku. To skaitā arī modes dizainere Donatella Versače un TV personība Kellija Osborna.

Teilors Kinijs bildināja savu izredzēto šā gada Valentīndienā. Viņš nespēja atturēties neizspēlējis joku un kā pirmo mīļotajai pasniedza neīstu gredzenu. „Vispirms viņš man pasniedza konfekšu gredzentiņu (plastmasas riņķīti ar sūkājamo ledeņu „dārgakmeni”). Es aiz pārsteiguma apraudājos, biju tik aizkustināta,” atceras jaunā līgava. „Es tūlīt pat devu jāvārdu un tad viņš pasniedza [gredzenu ar] sirdsformas briljantu. Vispirms bija konfekte. Es jutos laimīga jau ar konfekti.” 

Lady Gaga atzīst, ka pēc saderināšanās skatījums uz dzīvi kļuvis daudz reižu brīnišķāks.

Dziedātājas fani, kas vēlējās novērtēt iemīļotās popzvaigznes jauno gredzentiņu, „Oskara” ceremonijas laikā piedzīvoja vilšanos. Dziedātāja savam pēc pasūtījuma darinātajam „Azzedine Alaïa” tērpam bija pieskaņojusi koši sarkanus cimdus. Vēlāk gan viņa taisnojās, ka nav darījusi tā ar nodomu slēpt rotaslietu. „Alaija kungs izdomāja šos cimdus pie tērpa vēl pirms manas saderināšanās, un es vēlējos saglabāt koptēlu tādu, kā dizainers bija izdomājis.”

Popzvaigznes saderināšanās gredzenu darinājusi slavenību iecienītā juveliere Lorēna Svarca (Lorraine Schwartz). Briljantiem rotātā gredzena stīpiņu rotā īpašs vēstījums. Stīpiņas iekšpuse slēpj burtus T un S, bet tiem pa vidu ir sirsniņa. Vēstījums simbolizē vārdus „Teilors mīl Stefāniju”. Lady Gaga īstais vārds ir Stefānija Džermanota. Mīļotais vīrietis, ģimene un visi draugi viņu uzrunā vecāku dotajā vārdā.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press