foto: Stephen Lock/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna beidzot pakniksē karalienei Kamillai
Velsas princese Ketrīna Valsts banketa Londonā, kas rīkots par godu Dienvidkorejas prezidenta vizītei.
Slavenības
2023. gada 22. novembris, 13:55

Princese Ketrīna beidzot pakniksē karalienei Kamillai

Jauns.lv

Velsas princese nevainojami pakniksējusi sava vīra pamātei Kamillai sešus mēnešus pēc tam, kad spriedze starp abām dāmām beidzās ar neticami neveiklu brīdi kronēšanas ceremonijas laikā, kad Ketrīna atteicās paklanīties jaunajai karalienei.

Princese Ketrīna otrdien piedalījās Dienvidkorejas prezidenta sagaidīšanas ceremonijā Londonā un nevainojami kniksēja karalienei Kamillai pēc tam, kad it kā bija atteikusies klanīties viņai kronēšanas ceremonijas laikā šā gada maijā.

Princese Ketrīna Dienvidkorejas prezidenta un viņa kundzes sagaidīšanas ceremonijā un valsts banketā Londonā

gallery icon


Tērpusies modes nama “Catherine Walker & Co” koši sarkanā apmetnī, kam pieskaņojusi zīmola “Jane Taylor” cepuri, Ketrīna pievienojās princim Viljamam, sagaidot Dienvidkorejas prezidentu un viņa kundzi valsts vīzītē Lielbritānijā.

Pēc tam, kad abi ieradās uz svinīgo sagaidīšanu, Velsas princese sekoja vīram augšup pa kāpnēm.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princese Ketrīna modes nama “Catherine Walker & Co” tērpā un ar zīmola “Jane Taylor” cepuri.

Viljams nolieca galvu, lai sveicinātu savu tēvu karali Čārlzu un pamāti, bet Ketrīna izpildīja nevainojamu kniksi un to pavadīja plats smaids. Pēc tam pāris devās uz savām vietām.

Pasākumā piedalījās 170 viesi, to skaitā princese Anna, Glosteras hercogs un hercogiene, Edinburgas hercogiene, kā arī korejiešu popgrupa “Blackpink”.

Velsas princeses graciozais kniksis sekojis sešus mēnešus pēc tam, kad iespējams Kamilla sadusmojusi Ketrīnu kronēšanas ceremonijā, kā rezultātā trīs bērnu māmiņa atteikusies kniksēt jaunajai karalienei.

foto: Alpha Press/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna kniksē karalim un karalienei.

Karaļnama biogrāfs Toms Bauers apgalvoja, ka saspīlējums starp abām dāmām radies viesu saraksta dēļ, kurā bija 20 Pārkeru-Boulzu ģimenes pārstāvji un tikai četri Midltoni.

Tiek ziņots, ka princese Ketrīna uz vēsturisko notikumu vēlējusies uzaicināt vairāk savas ģimenes pārstāvju, taču Kamilla to liegusi, jo kronēšanas laikā vēlējusies, lai viņas bērni un mazbērni ieņemtu galveno vietu.

Lielbritānijas karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanas ceremonija

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par ...

gallery icon

Lai gan Ketrīnas brālis un māsa piedalījās, viņiem nebija ļauts uz kronēšanu ierasties kopā ar saviem laulātajiem draugiem, kas esot ļoti sadusmojis princesi.

6. maijā notikušo ceremoniju apmeklēja tikai Ketrīnas vecāki un brālis ar māsu, savukārt Kamillas lūgto viesu sarakstā bija pat viņas šķirtais vīrs.

Pēc Dienvidkorejas prezidenta un viņa kundzes svinīgās sagaidīšanas Londonā vakarā Bakingemas pilī sekoja Valsts bankets. Uz to princese Ketrīna ieradās elegantā tērpā, ko darinājis viens no viņas iecienītākajiem zīmoliem “Jenny Packham”. Tērpa plecu daļu rotāja izsmalcināti izšuvumi un apģērbam bija laiviņas veida kakla izgriezums.

foto: Stephen Lock/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna “Jenny Packham” vakarkleitā un ar Karalienes Mātes “Stratmoras rožu” diadēmu.

41 gadu vecā princese bija rotājusies ar Elizabetes II karaliskās ģimenes ordeni un Karalisko Viktoriāņu ordeni (tumši zilo lentu ar goda piespraudi), ko viņai savulaik piešķīra karaliene Elizabete II, godinot Ketrīnas darbu karaļnama labā.

Koptēlu Ketrīna noslēdza ar Karalienes Mātes “Stratmoras rožu” diadēmu, kas publiski nebija likta galvā jau gandrīz 90 gadus.