foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Kāzu gadadienā Mišela Feifere parāda savu vīru
Aktrise Mišela Feifere ar vīru Deividu E. Kelliju 2020. gadā.
Slavenības
2023. gada 16. novembris, 06:22

Kāzu gadadienā Mišela Feifere parāda savu vīru

Jauns.lv

Aktrise Mišela Feifere (65) sociālajos tīklos publiskojusi retu fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar vīru. Zvaigzne parādījusi faniem ģimenes bildi, kas uzņemta kāzu gadadienā.

“30 laimes gadi,” pie fotogrāfijas ierakstījusi aktrise, bet komentēšanas iespējas šim ierakstam izslēgusi.

1993. gadā Feifere iepazinās ar scenāristu Deividu Edvardu Kelliju, kurš pēc dažiem randiņu mēnešiem bildināja aktrisi, un jau tā paša gada novembrī pāris oficiāli reģistrēja savas attiecības. Laulātajiem ir divi bērni: 30 gadus veca meita Klaudija Rouza, kuru Pfaifere adoptēja vēl pirms iepazīšanās ar Kelliju, un 29 gadus vecs kopīgs dēls Džons Henrijs.

Abu kāzu dienā svinētas arī meitas Klaudijas kristības.

Feifere ir dzimusi 1958. gadā Kalifornijā, uzņēmēja un mājsaimnieces ģimenē. Mišela ir otrā no četriem bērniem ģimenē, viņai ir vecāks brālis un divas jaunākas māsas, kuras arī kļuvušas par aktrisēm.

Mišela Feifere popularitāti iemantoja 1983. gadā, kad piedalījās krimināldrāmā “Seja ar rētu” (“Scarface”) ar Alu Pačino un Robertu Lodžu galvenajās lomās. Mišela tajā atveidoja abu mīļāko. Aktrise filmējusies arī tādās kinofilmās kā “Īstvikas raganas”, “Bīstamie prāti”, “Baltais oleandrs”, “Precējies ar mafiju” un citās.

Feifere tikusi nominēta sešām “Zelta globusa” balvām pēc kārtas, 1990. gadā viņa ieguvusi šo balvu kā labākā aktrise par lomu filmā “Lieliskie brāļi Beikeri”. Viņa saņēmusi BAFTA kino balvu ka labākā otrā plāna aktrise par lomu filmā “Bīstamie sakari”. Aktrise trīs reizes bijusi nominēta arī Amerikas Kinoakadēmijas balvai “Oskars”.

Šī ir aktrises otrā laulība. No 1891. līdz 1988. gadam Feifere bija precējusies ar aktieri Pīteru Hortonu, ar kuru bija iepazinusies aktiermeistarības nodarbībās Losandželosā. 1988. gadā viņai bija īslaicīgs romāns ar filmas “Bīstamie sakari” kolēģi Džonu Malkoviču, kurš tolaik bija precējies ar aktrisi Glenu Hediju.