Katrīna Gupalo izstādes "Baltic Beauty 2023" pasākumā

Dziedātāja Katrīna Gupalo skaistuma izstādes "Baltic Beauty 2023" mediju un influenceru pasākumā.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 13. novembris, 07:01

Katrīnas Gupalo pikantajam tērpam mamma piešuj tikumības lenti

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Katrīna Gupalo drēgno rudens dienu un skaistuma izstādes "Baltic Beauty 2023" mediju un influenceru pasākumu izdaiļoja ar efektīgu tērpu, kas izcēla viņas perfekto augumu.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Katrīna Gupalo stāsta, ka apģērbu izvēlas ik dienu pēc noskaņojuma, taču vienmēr tie ir spilgti un pamanāmi. Tāpēc arī ikdienā, dodoties kaut vai pēc pārtikas uz veikalu, dziedātājai patīk sapucēties un izveidot savu iecienīto frizūru – radziņus.

Katrīna atklāj, ka, pošoties uz skaistuma izstādes "Baltic Beauty 2023" mediju un influenceru pasākumu, viņa aizvērusi acis un iztēlojusies gaidāmo notikumu, un tā arī radusies ideja par konkrēto tērpu: “Tieši atcerējos skaisto un svinīgo 2019. gada Ziemassvētku koncertu Ķīpsalas hallē, kurā piedalījos. Tas bija ārkārtīgi nozīmīgs un svarīgs koncerts manā profesionālajā attīstībā, par kuru esmu ļoti pateicīga Ķīpsalas halles komandai. Toreiz viss bija tik krāsaini, krāšņi un spilgti. Katram solistam tika speciāli šūti tērpi. Tāpēc, gatavojoties šim pasākumam, atcerējos to skaisto un svinīgo estētiku un domāju, ka arī tagad ir jāatrod savā garderobē kaut kas tikpat spilgts kā toreiz.”

Katrīna Gupalo.

Tērpu šim pasākumam dziedātājai izdevies atrast patiešām efektīgu, kas izceļ auguma aprises: “Starp citu, šim tērpam apakšmala ir nošūta ar tikumības lentīti. Mamma to piešuva, lai ir tikumīgāk. Reizēm mamma pieliek savu roku maniem tērpiem, jo viņa pati ir māksliniece un glezno un viņai ir labs skatījums no malas, tāpēc viņa var ne tikai kaut ko ieteikt, bet arī palīdzēt praktiski.”

Gupalo teic, ja viņai, uzstājoties koncertos, ir ne tikai jādzied, bet arī jāspēlē klavieres, tad tiekot izvēlēti speciāli klavieru spēlēšanas tērpi: “Ja stāvi un dziedi, tad tevi skatītāji redz no visām pusēm pilnā augumā. Taču, kad spēlē klavieres, var izcelt kādu konkrētu ķermeņa daļu. Piemēram, ja spēlētu flīģeli un profilā būtu ar sāniem pret skatītājiem, tad izraudzītos kleitu ar lielu izgriezumu mugurpusē, un tādā gadījumā dekoltē vispār nav nozīmes, jo rokas ir priekšā un to neredz. Klavieru spēlei ir sava specifika.”

Katrīna Gupalo.

Šobrīd norisinās dziedātājas Katrīnas Gupalo un džeza pianista Edgara Vilcāna rudens koncertturneja "Dzimtā valoda", kas notiek dažādās Latvijas vietās. “Edgars tāpat kā es uz pusi ir latvietis un uz pusi ukrainis, tikai viņš ir uzaudzis Kijivā, bet es Rīgā. Kara dēļ Edgars bija spiests ar ģimeni atbraukt uz Latviju. Pirms pusotra gada mēs iepazināmies, kopā veidojot dziesmu "Resistance" ("Pretestība") Ukrainas atbalstam. Edgars ir arī ļoti talantīgs un spēcīgs mūzikas producents un jau ir iekļāvies Latvijas popmūzikas lauciņā, un slaveniem latviešu dziedātājiem veido aranžējumus un producē dziesmas, kā arī spēlē klavieres. Tagad mums abiem ir rudens tūre "Dzimtā valoda", kurā iekļautas spēcīgas un tautā iemīļotas Zigmara Liepiņa, Haralda Sīmaņa, Raimonda Paula, Raimonda Tigula un Imanta Kalniņa dziesmas. Pēc Latvijas tūres mēs ar šo programmu dosimies Eiropas tūrē – uz Lietuvu, Prāgu, Budapeštu, Vīni un Itāliju,” par savām aktivitātēm pastāsta dziedātāja.

Katrīnas Gupalo koncerts "7 Skumjas zvaigznes un Alabamas mēness"

2020. gada 5. septembrī mūzikas un drāmas telpā "OratoriO" notika Katrīnas Gupalo koncerts "7 Skumjas zvaigznes un Alabamas mēness", kurā ...

gallery icon