Busulis Krievijas pārvērtību šovā teicami kopē Borisu Moisejevu. VIDEO
Slavenības
2015. gada 2. marts, 12:40

Busulis Krievijas pārvērtību šovā teicami kopē Borisu Moisejevu. VIDEO

Jauns.lv

Latviešu mūziķis Intars Busulis atkal saņēmis ovācijas, piedaloties Krievijā visiespaidīgākajā TV šovā “Точь-в-точь” (“Mats matā”). Šoreiz – atveidojot kaimiņvalsts kolorīto dziedātāju Borisu Moisejevu.

“Krievijas Pirmā kanāla” šovā “Точь-в-точь” dalībniekiem vizuāli, stilistiski un vokāli jālīdzinās kādai labi zināmai skatuves zvaigznei. Šova trešajā raidījumā Intars Busulis atveidoja Borisu Moisejevu, izpildot viņa superhitu “Звёздочка” (“Zvaigznīte”).

Intars Busulis šovā “Точь-в-точь”.  Boriss Moisejevs - “Звёздочка”

Žūrija, ko šoreiz pārstāvēja Krievijas nopelniem bagātais aktieris Maksims Averins, slavenā operdziedātāja Ļubova Kazarnovskaja, humorists Genādijs Hazanovs un kinozvaigzne, Krievijas Tautas skatuves mākslinieks Mihails Bojarskis, par Intara Busuļa priekšnesumu bija sajūsmā. Tāpat kā skatītāji un pats Boriss Moisejevs, kurš pēc Intara uzstāšanās iznāca uz skatuves un nodziedātāja savu dziesmu. Un par šo gājienu – divi Moisejevi uz vienas skatuves – publika veltīja pamatīgus aplausus.

Protams, žūrija Intaram Busulim deva maksimālo punktu skaitu – katrs no žūrijas dalībniekiem viņa uzstāšanos novērtēja ar 5 ballēm. Izņēmums bija piektais žūrijas pārstāvis, kurš žūrijai pievienojas šova beigās un sniedz savu vērtējumu uzreiz par visiem dalībniekiem. Šoreiz žūrijas “piektā elementa” lomā bija dziedātāji Oļegs Gazmanovs un Zara, kas sevi pieteica, atveidojot duetu Al Bano un Rominu Paueri. Viņš lielākoties visiem dalībniekiem deva piecas balles, izņemot Intaram Busulim, kuram Gazmanovs piešķīra četras balles. Vai tiešām šādi Gazmanovs netieši atriebās latvietim par to, ka iekļauts Latvijas “melnajā sarakstā”, varam tikai minēt.

Intars Busulis un Boriss Moisejevs šovā “Точь-в-точь”

Boriss Moisejevs - “Звёздочка”

Kasjauns.lv/Ekrānuzņēmums no video