foto: CAMERA PRESS/ROTA/Millie Pilkington / Vida Press
Princis Viljams atklāj piecus gadus vecā Luisa mīļāko grupu. Un tā ļoti atšķiras no brāļa Džordža muzikālās gaumes
Princis Viljams ar saviem trīs bērniem – princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu.
Slavenības
2023. gada 8. novembris, 14:55

Princis Viljams atklāj piecus gadus vecā Luisa mīļāko grupu. Un tā ļoti atšķiras no brāļa Džordža muzikālās gaumes

Jauns.lv

Princis Viljams pastāstījis amerikāņu grupas “OneRepublic” dalībniekiem, ka viņa jaunākais dēls princis Luiss ir liels viņu fans. Velsas princis mūziķiem to personīgi atklājis, kad grupa uzstājās viņa dibinātās “Earthshot Prize” balvu ceremonijas vakarā Singapūrā.

Princis Viljams pastāstījis, ka viņa jaunākais dēls, piecus gadus vecais princis Luiss ir liels amerikāņu grupas “OneRepublic” fans.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Viljams “Earthshot Prize” balvu ceremonijas vakarā Singapūrā tiekas ar “OneRepublic” mūziķiem.

Savukārt Luisa vecākajam brālim ir absolūti atšķirīga muzikālā gaume. Desmit gadus vecais princis Džordžs jūsmo par rokmūziku, un viņa mīļākā grupa ir austrāliešu apvienība “AC/DC”.

Par jaunākā dēla muzikālo gaumi Velsas princis pastāstīja “Earthshot Prize” balvu ceremonijas vakarā Singapūrā, kur uzstājās grupa “OneRepublic”. Pēc priekšnesuma 41 gadus vecais princis satika grupas dalībniekus aizkulisēs un aprunājās ar mūziķiem.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2022. gadā

gallery icon

Viņš uzslavēja grupu un sacīja: “Es nevaru jums pietiekami pateikties. Jūs bijāt apbrīnojami. Kas par šova sākumu! Tas bija neticami.” Viņš arī atklāja: “Luiss, mans jaunākais, dievina jūsu dziesmas.”

Izdevums “Express” norāda, ka pirms kāda laika Viljams publiski izteicies, ka viņa vecākā dēla prinča Džordža mīļākā grupa ir “AC/DC”.

Princis Viljams arī uzslavēja britu indie grupu “Bastille”, kas savu uzstāšanos noslēdza ar skaņdarba “Pompeii” izpildījumu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Viljams “Earthshot Prize” balvu ceremonijas vakarā Singapūrā tiekas ar “Bastille” mūziķiem.