foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aizraujošs spriedzes trilleris, vēsturisks fantastikas seriāls un animētu zivju dēkas
Kadrs no filmas "Stabilizators 3: Pēdējā nodaļa".
TV
2023. gada 7. novembris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aizraujošs spriedzes trilleris, vēsturisks fantastikas seriāls un animētu zivju dēkas

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Ziemas karalis", spraiga sižeta filmu "Stabilizators 3: Pēdējā nodaļa" un skeču šovu "Dziļi akvārijā".

Denzels pret mafiju

Holivudas zvaigzne Denzels Vašingtons spraiga sižeta sāgas jaunākajā filmā "Stabilizators 3: Pēdējā nodaļa" ("The Equalizer 3").

Pēc darba gaitu beigām valdības specvienībā Roberts Makols pielicis lielas pūles, lai samierinātos ar šausminošajām lietām, ko paveicis pagātnē, un radis savādu mierinājumu apspiesto aizstāvībā. Negaidīti sajūtoties kā mājās Itālijas dienvidos, viņš atklāj, ka jaunos draugus kontrolē vietējās mafijas vadoņi. Kad notikumi kļūst nāvējoši, Makols zina, kas viņam jādara – jākļūst par drauga aizstāvi, stājoties pretī mafijai.

Karaļa ceļš

"Ziemas karalis" ("The Winter King") ir vēsturisks fantastikas seriāls, balstīts "The Warlord Chronicles" grāmatu triloģijas motīvos.

Notikumi risinās Tumšajos viduslaikos un stāsta par leģendārā britu karaļa Artura piedzīvojumiem. Rit piektais gadsimts, britu zemes par vienotību var tikai sapņot, valda dažādi grupējumi, varaskāri un nežēlīgi. Stāsts seko Arturam Pendragonam, stāsta par viņa ceļu no izstumtā līdz leģendāram cīnītājam un vadonim.

Zivju īstā dzīve!

"Dziļi akvārijā" ("Deep in the Bowl") ir animēts seriāls visai ģimenei.

Īsu skeču šovs, kādam nav līdzīgu, – tas ar humoru rāda zivju dzīvi tad, kad cilvēki neskatās!

Zelta zivtiņu ģimene, kungfu meistars, reperu grupējums, nepaklausīgi studenti – viņi visi cenšas sadzīvot vienā akvārijā. Un vienlaikus viņu attiecības, problēmas un kašķi ir tieši tādi paši kā mūsu, cilvēku, pasaulē.

Francijas, Ķīnas un Luksemburgas kopražojuma animācijas seriāls ir balstīts populāra franču komiksa motīvos, un skatīties to varat "Tet TV+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.