foto: Instagram
Galkins un Pugačova pēc trauksmainajām dienām Izraēlā atpūšas Siguldas pusē
Maksims Galkins un Allu Pugačova.
Slavenības
2023. gada 5. novembris, 18:52

Galkins un Pugačova pēc trauksmainajām dienām Izraēlā atpūšas Siguldas pusē

Jauns.lv

Krievijas šovbiznesa zvaigzne Maksims Galkins savā “Instagram” profilā publicējis foto ar savu laulāto draudzeni un Krievijas estrādes karalieni Allu Pugačovu, atklājot, kur viņi atpūšas pēc nemieru pārņemtās Izraēlas pamešanas. Izrādās, šo nedēļas nogali zvaigžņotais pāris pavadījis pastaigās Siguldas apkaimē.

Maksims Galkins ievietojis “Instagram” foto ar sevi un Allu Pugačovu uz baznīcas fona. Komiķis šo foto nokomentējis šādi: “Cik šodien saulaina svētdiena Siguldas apkaimē!”

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Tāpat pie sava ieraksta Galkins ir pievienojis ierakstu, ko nepieciešams publicēt visiem par ārvalstu aģentiem atzītiem Krievijas pilsoņiem, proti, “Šo materiālu (informāciju) ražo un izplata ārvalstu aģents Maksims Aleksandrovičs Galkins, vai (informācija – red.) attiecas par ārvalstu aģenta Maksima Aleksandroviča Galkina gaitām.”

Rudens Rīgā. 2023

Jā, jā, tas izklausās teju neticami, bet arī Rīgas parki piedāvā izbaudīt zelta rudeni. Atliek vien doties parkā, bet iedvesmai ...

gallery icon

Kā zināms, Galkins un Pugačova pēc “Hamās” teroristu uzbrukuma un sekojošās Izraēlas armijas iebrukuma Gazas joslā ir pametuši Izraēlu, un it kā pārcēlušies uz Kipru.

Šajās dienās Maksimam Galkinam bija paredzēta grandioza koncertturneja visā Izraēlā, taču karadarbības dēļ valstī patlaban sabiedriski pasākumi ir atcelti. Visus 16 Galkina koncertus ir izdevies pārcelt uz nākamā gada pavasari. Taču šajā drūmajā situācijā ir arī labā ziņa - māksliniekam patlaban ir brīvs brīdis laika pavadīšanai kopā ar ģimeni. Slavenais Krievijas šovbiznesa pāris jau sen ir iecienījis atpūtu arī Latvijā, un šajā nedēļas nogalē viņi steidza apskatīt zelta rudeni Siguldā.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon