Slavenības
2023. gada 4. novembris, 13:46

Atbrauca uz neilgu laiku: zināms, ar kādu mērķi Pugačova ieradusies Maskavā

Jauns.lv

Alla Pugačova ceturtdien vakarā caur kontrolpunktu Pleskavas apgabalā iebrauca Krievijas Federācijas teritorijā. Tur viņa iekāpa vilcienā un piektdien agri no rīta ieradās savā pilī Grjazas ciemā netālu no Maskavas, kur jau iepriekš bija sākusies gatavošanās viņas vizītei.

Kā medijam "SHOT" pastāstīja kāds dīvai tuvs avots, viņa ieradās, lai sastādītu papildu testamentu un paņemtu visus ar bērniem saistītos dokumentus, ko ģimene nebija paņēmusi līdzi pēdējā vizītē.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2020. gadā

gallery icon

Turklāt dziedātājas apkārtējie uzskata, ka Alla Borisovna centīsies palīdzēt vīram atrisināt jautājumu par ārzemju aģenta statusa anulēšanu.

Pēc avota teiktā, Alla Pugačova jau sen visu savu īpašumu novēlējusi saviem jaunākajiem bērniem. Bet Grjazas ciematā netālu no Maskavas esošās pils īpašnieks joprojām ir viņas "ārzemju aģents" - vīrs Maksims Galkins. Vispirms dziedātājai ar notāru jāatrisina daži jautājumi, kas saistīti ar šīs pils mantošanu viņu bērniem. Viņas mērķis bija arī daži dokumenti bērniem, kas nepieciešami, lai pabeigtu pārcelšanās procesu uz viņu jaunajiem apartamentiem Limasolā, Kiprā.

Pugačovai un Galkinam ir divi 10 gadus veci bērni (dvīņi Harijs un Ļiza). Pēc kara sākuma Ukrainā ģimene kopā ar viņiem pārcēlās uz Izraēlu. Bet Izraēlas un Palestīnas karš, kas sākās 7. oktobrī, lika viņiem pārcelties uz Kipru (lai gan šī informācija vēl nav apstiprināta).

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2021. gadā

gallery icon

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon