foto: BACKGRID/ Vida Press
Deivida un Viktorijas Bekhemu laulība saskaras ar milzu draudiem
Deivids un Viktorija Bekhemi "Netflix" dokumentālajā filmā "Bekhemi".
Slavenības
2023. gada 30. oktobris, 21:04

Deivida un Viktorijas Bekhemu laulība saskaras ar milzu draudiem

Jauns.lv

Deivids un Viktorija Bekhemi atklāti pastāstījuši par saskaršanos ar sarežģījumiem laulībā savā jaunajā dokumentālajā filmā “Bekhemi”, ko izplata straumēšanas vietne “Netflix”. Lai gan slavenais pāris veiksmīgi ticis pāri laulības krīzei, tagad viņu attiecībām draud vēl lielāks pārbaudījums.

Deivida Bekhema un Viktorijas Bekhemas attiecības šobrīd saskaras ar jauniem draudiem, kas seko 20 gadus pēc bijušā futbolista iespējamās dēkas, kuras dēļ gandrīz izjuka viņa laulība.

Rebeka Lūsa – sieviete, kura apgalvo, ka viņai bijusi dēka ar Deividu Bekhemu

gallery icon

Sportista iespējamā mīļākā Rebeka Lūsa komentējusi Mančestras “United” zvaigznes izteikumus, ko viņš ar sievu paudis “Netflix” dokumentālajā filmā par savulaik plaši apspriesto neuzticības skandālu.

Izdevums “The Mirror” pirms dažām dienām rakstīja, ka Lūsai jau tuvākajā laikā ir paredzēts viesoties britu rīta šovā “Good Morning Britain”, kurā viņa atklāti izstāstītu visu par dēku ar Deividu Bekhemu. Tas ir noticis, jau pirmdienas, 30. oktobra rītā Lūsa viesojusies populārajā rīta programmā.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Rebeka Lūsa 30. oktobra rītā viesojās šovā "Good Morning Britain" un komentēja neuzticības stāstu no savas puses...

“The Mirror” rakstīja, ka Rebeka Lūsa runāšot par Deivida dokumentālo filmu un no sava skatu punkta pastāstīšot plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem par dēku ar futbolistu, kuru četru bērnu tēvs savā dokumentālajā filmā nosaucis par “smieklīgu”.

“Bija daži briesmīgi stāsti, kuriem bija grūti tikt pāri,” “Netflix” dokumentālajā filmā norāda Deivids Bekhems, apspriežot apgalvojumus par romānu ar Rebeku Lūsu.

“Tā bija pirmā reize, kad uz mani un Viktoriju mūsu laulībā tika izdarīts tik liels spiediens,” piebilda sportists.

Atbildot uz jautājumu, vai neuzticības skandāls bijis “grūtākais laiks abu laulībā,” Viktorija sacīja: “100 procenti, jā. Mums tas bija grūtākais periods. Jo bija sajūta, ka visa pasaule ir pret mums.”

Viņa turpināja: “Mēs bijām noskaņoti viens pret otru, ja es esmu pilnīgi godīga. Ziniet, līdz pat [pārcelšanās laikam uz] Madridi reizēm bija sajūta, ka mums jāstāv vieniem pret visiem pārējiem.”

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon

“Bet mēs bijām kopā. Mēs bijām vienoti. Mēs bijām viens otram. Taču, esot Spānijā, īsti vairs nebija sajūtas, ka esam viens otram.”

“Tas bija skumji,” piebilda Viktorija, “Es pat nevaru izstāstīt, cik smagi tas bija un kā tas mani ietekmēja.”

30. oktobrī Rebeka Lūsa viesojās TV šovā un “Good Morning Britain” vadītājiem izteicās: “Es labprātāk nerunātu par to vēlreiz.”

“Es to atstāju aiz sevis, turpināju savu dzīvi.”

Līdzās smaidošajam vīram Bekhema izskatās sliktā omā. Viņa nekad nesmaida

gallery icon

“Kad iznāca šī [Bekhemu] dokumentālā filma, es ļoti centos to vienkārši ignorēt, bet mani ļoti satrauca, kā viņš izspēlēja stāstu un cik maldinošs tas bija.”

“Protams, es arī esmu vainīga, lai dejotu tango, ir vajadzīgi divi – viss nav viņa vaina, vainīgi esam mēs abi.”

Kad Lūsai pajautāja, vai viņa runā par to, ka Bekhems neatzīst šo neuzticību, viņa atbildēja: “Viņš to nav noliedzis. Viņš nekad to nav noliedzis.”

Bekhemu romantiskās brīvdienas Sentropēzā

gallery icon

“Viņš teica, ka mani apgalvojumi ir “smieklīgi” – smieklīgi nenozīmē noliegšanu, smieklīgi var būt arī patiesība.”

“Smieklīgi ir termins, ko lieto juristi, kad viņu klienti nevēlas atzīt patiesību.”

Bijusī Deivida Bekhema personīgā asistente, modele un realitātes TV zvaigzne Rebeka Lūsa šobrīd ir 46 gadus veca, strādā par jogas instruktori un dzīvo ar ģimeni un bērniem Norvēģijā.

foto: CAMERA PRESS/Tristan Fewings / Vida Press
Rebeka Lūsa 2006. gadā.