Slavenības
2023. gada 24. oktobris, 06:14

VIDEO: dziedātājs Miks Dukurs atklāj šķiršanās iemeslus

Jauns.lv

Šovā "Slavenības. Bez filta" influencere Katrīne Vasiļevska devusies satikt mūziķi un dziedātāju Miku Dukuru, kurš nesen paziņoja, ka izjukusi viņa 11 gadu ilgā laulība. Sarunā ar Katrīni viņš pastāsta par šī lēmuma iemesliem un atklāj, ka šis attiecību pavērsiens nemaz nav tik pēkšņs, kā varētu domāt.

Miks stāsta, ka problēmas attiecībās jau ir bijušas ilgi un šobrīd pat vēršanās pēc palīdzības neko nebūtu atrisinājusi: "Psihologu mēs nokavējām, to vajadzēja laicīgāk domāt. Mums bija periodi, kad padzīvojām atsevišķi. Nav tā, ka nemēģinājām."

foto: Publicitātes foto
Dukuri laulībā nodzīvoja 11 gadu.

Dziedātājs atklāj, ka beigu beigās šķiršanās bija abpusējs lēmums, kas konkrētajā situācijā esot šķitis pareizi: "Jebkurā gadījumā sāp abiem, un ja pa vidu ir bērni... Viena lieta ir domāt par savu dzīvi, bet otra ir mazie cilvēki, kuriem arī ir jūtas, un viens ir pirmklasnieks un ļoti labi saprot lietas, tāpēc vajag to pēc iespējas mierīgāk atrisināt.”

Sarunas laikā Katrīne cenšas saprast, kas abu attiecībās nogāja greizi, kāds bija šķiršanās iemesls? “Daudz kas notika, tur bija dažādi kāpumi un kritumi, jo vairāk tu viņus pārdzīvo, un man pašam arī bija nopietna lieta, ar ko es cīnījos, kas nonāca presē, kaut kā mēs neizturējām to visu pa vidu," kā vienu no iemesliem Miks min savu atkarību no alkohola un uzsver, ka par šķiršanos ir domāts jau ilgi, tas neesot bijis mirkļa vājums, abi esot sapratuši, ka šo gadu laikā ir izauguši un nu ir pilnīgi citi cilvēki.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Laura un Miks 2012. gadā.