Slavenības
2023. gada 16. oktobris, 12:22

VIDEO: dziedātājs Miks Dukurs stāsta, kā pēc šķiršanās tiks dalīti ģimenes īpašumi

Jauns.lv

Šovā "Slavenības. Bez filtra" digitālā satura radītāja Katrīne Vasiļevska devusies satikt dziedātāju Miku Dukuru, lai parunātos par jaunumiem viņa dzīvē, jo nesen viņš paziņoja par šķiršanos no sievas pēc 13 gadu kopdzīves. Sarunā dziedātājs pastāstīja, ka viņi ar sievu ir izlēmuši sadalīt īpašumus bez tiesas iejaukšanās.

foto: no privātā arhīva
Dukuri pēc vairāku gadu kopdzīves nu ies katrs savu ceļu.

Nesen publisko telpu pāršalca ziņas par mūziķa Mika Dukura šķiršanos no sievas Lauras. Šovs “Slavenības. Bez filtra” devās noskaidrot, kāds bija iemesls laulības šķiršanai un kā tiks sadalīti kopīgie īpašumi.

“Mēs neko nedalām. Viss paliek bērniem. Bērni dzīvos mūsu mājā. Man nebija nekādu pretenziju," saka Miks Dukurs un atklāj: "Es aizgāju prom 1. septembrī. Paņēmu visu, kas man ir. Man jau nav nekā daudz. Paņēmu kompi, pāris ģitāras, pāris melni krekli.”

Pēc šķiršanās Miks atrada dzīvokli netālu no bērniem, lai vienmēr būtu blakus: "Pārvācos uz dzīvokli, kurš atrodas astoņas minūtes no mājām. Runājot ar cilvēkiem, kas piedzīvojuši vecāku šķiršanos, sāpīgākais moments esot, ka pārvācas ļoti tālu, un sāpīgi tad ir nesatikt to cilvēku."

foto: no privātā arhīva
Dukuri pēc vairāku gadu kopdzīves nu ies katrs savu ceļu.