foto: Todd Williamson/Shutterstock/ Vida Press
Džada Pinketa Smita paziņo, ka Tupaks Šakurs bijis viņas vienīgais patiesais "dvēseļu biedrs"
Džada Pinketa Smita šā gada 19. septembrī Losandželosā.
Slavenības
2023. gada 14. oktobris, 05:12

Džada Pinketa Smita paziņo, ka Tupaks Šakurs bijis viņas vienīgais patiesais "dvēseļu biedrs"

Jauns.lv

Džada Pinketa Smita, kura nesen sniedza šokējošu interviju, atklājot, ka ar vīru Vilu Smitu beidzamos septiņus gadus dzīvo atsevišķi, tagad publiski paudusi savu mīlestību pret Tupaku Šakuru.

Džada otrdien, 17. oktobrī, plāno laist klajā savu biogrāfisko grāmatu “Worthy”. Reklamējot gaidāmos memuārus, aktrise sniedza interviju portālam "RollingOut" un nāca klajā ar vairākām šokējošām atklāsmēm.

Sarunā Džada paziņoja, ka viņas vienīgais un patiesais dvēseļu biedrs bijis reperis Tupaks Šakurs. Aktrise atzina, ka iemesls, kāpēc viņa neiesaistījās romantiskās attiecībās ar repa ikonu, bijis tas, ka abiem pietrūkusi savstarpējā ķīmija.

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon

Džada piebilda: “Ja eksistē tāda lieta kā iepriekšējās dzīves, esmu pārliecināta, ka abi ar Paku dažas esam pavadījuši kopā. Ziniet, dažādās formās.”

Tupaks un Džada bija tuvi draugi, bieži dodot iemeslu baumām par romantiskajām attiecībām. Abi saglabāja draudzību līdz pat repera traģiskajai nāvei 1996. gada septembrī, kad viņu nāvējoši sašāva.

2016. gadā Džada bija romantiski saistīta ar dziedātāju Augustu Alsinu, kurš ir 21 gadu jaunāks par aktrisi.

Saskaņā ar portāla TMZ rīcībā esošo informāciju, Džada apgalvojusi, ka atbildes uz visiem jautājumiem, kas varētu interesēt sabiedrību, būs atrodamas viņas biogrāfiskajā grāmatā “Worthy”, kas veikalu plauktus sasniegs šā gada 17. oktobrī.