foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs vainojis Deividu Bekhemu zvanīšanā žurnālistiem, lai pastāstītu par Meganu
Princis Harijs un Deivids Bekhems 2010. gadā.
Slavenības
2023. gada 7. oktobris, 07:19

Princis Harijs vainojis Deividu Bekhemu zvanīšanā žurnālistiem, lai pastāstītu par Meganu

Jauns.lv

Princis Harijs un bijušais futbolists Deivids Bekhems bija lieli draugi. Pirms izcēlās strīds…

Saseksas hercogs un viņa sieva Megana Mārkla patiesi priecājās par draudzību ar Deividu Bekhemu un viņa sievu Viktoriju. Viņi pat aicināja Bekhemu pāri uz savām kāzām, ko tas labprāt arī pieņēma.

foto: Ben Cawthra/Sipa USA/ Vida Press
Deivids un Viktorija Bekhemi dodas uz prinča Harija un Meganas Mārklas laulību ceremoniju Vindzorā 2018. gada 19. maijā.

“Deivids un Viktorija apmeklēja Meganas un Harija kāzas un ļoti atbalstīja Meganu, kad viņa ieradās Lielbritānijā,” izdevumam “Mail On Sunday” norādījis kāds vārdā nenosaukts paziņa.

Deividu un Viktoriju vieno ļoti sena draudzība ar princi Hariju, kā arī viņa vecāko brāli princi Viljamu. Meiteņu grupas “Spice Girls” gados Viktorija vairākkārt satika abus prinčus, kuri tolaik vēl bija tīņi.

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
1997. gadā, tiekoties ar grupu “Spice Gilrs”, princis Harijs turas pie rokas Viktorijai.

Pēc tam, kad Harijs iepazinās ar Meganu, Bekhemi ļoti centās palīdzēt prinča līgavai iejusties dzīvē Anglijā. Izskanējusi informācija, ka Viktorija ļāvusi Meganai pat ieskatīties savā "mazajā melnajā piezīmju grāmatiņā” un rekomendējusi savus iecienītos frizierus un stilistus Londonā.

Biogrāfs Toms Bouers, kurš sarakstījis grāmatu par Meganu un tagad raksta par Bekhemiem, laikrakstam “The Sun” izteicies, ka Viktorija reiz piedāvājusi Saseksas hercogienei patvērumu savā Losandželosas īpašumā, kad sabiedrības pastiprinātā interese viņai kļuvusi nepanesama.

Megana Mārkla dizaineres Viktorijas Bekhemas radītos tērpos

gallery icon

2018. gadā, kad šī draudzība bija īpaši cieša un sirsnīga, Megana bieži uzklausīja Viktorijas padomus modes jautājumos un izvēlējās tērpus no viņas modes nama kolekcijām.

Kāds informācijas avots izdevumam “Vanity Fair” tolaik stāstīja: “Viņi labi saprotas un nesen ir sazinājušies. Meganai patiešām patīk Viktorijas stils, un viņa ļoti vēlējās Viktorijas padomu, lai komplektētu savu darba garderobi.”

Taču viss mainījās, kad Megana un Harijs pameta dzīvi Apvienotajā Karalistē un sāka turēt aizdomās savus draugus par to, ka Bekhemi, iespējams, noplūdina plašsaziņas līdzekļiem informāciju par viņu privāto dzīvi.

Bekhemi un britu karaliskā ģimene

gallery icon

Kāds iekšējās informācijas avots izdevumam “The Sun” sacīja: “Neizskaidrojamā kārtā [Megana] baidījās, ka aiz tā visa stāv Viktorija, un par to runāja ar Hariju. Lai gan pati doma, ka Viktorija Bekhema personīgi zvanīs žurnālistiem, lai sniegtu ziņas, ir smieklīga.”

“Harijs ļoti aizsargā Meganu un nolēma risināt šo jautājumu tieši, personīgi sazinoties ar savu labo draugu Deividu. Sportistu sadusmoja Harija pieņēmums, taču viņš norādīja uz patiesību, un abi vīri vienojās doties tālāk, bet tas tomēr atstāja iespaidu uz turpmāko draudzību.”

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon

Pērn, kad Bekhemu vecākais dēls Amerikas Savienotajās Valstīs svinēja kāzas ar Nikolu Pelcu, Saseksas hercogu pāris nekur svinībās manīts vairs netika, lai gan tam nebūtu bijis pat jāmēro tāls ceļš, lai apmeklētu kāzas.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon