Slavenības
2023. gada 6. oktobris, 17:17

Aktrise Karīna Tatarinova atbrīvojusies no gadiem ilgas atkarības

Jauns.lv

Aktrise Karīna Tatarinova sarunu šovā "Kad viņas satiekas" neslēpj, ka atkarība no cigaretēm viņai izveidojusies jau 16 gadu vecumā. Sapratusi, ka no šī ieraduma jātiek vaļā, Karīna jau divus gadus apgriezusi savu dzīvesveidu kājām gaisā.

"Es smēķēju kopš 16 gadiem, tā bija radošās bohēmas sastāvdaļa," atminas Karīna Tatarinova. Pirms diviem gadiem viņa pieņēma lēmumu atmest kaitīgo netikumu un sākt dzīvot veselīgāk. Taču nebija gaidījusi, ka šis lēmums liks atteikties no vēl vairākām lietām.

"Es zinu, ja es izdomāšu atmest smēķēšanu, to man visvairāk gribēsies. Tad izdomāju, ka atmetīšu visu - saldumus, miltus, pienu, sāli, alkoholu un cigaretes. Un ziniet, ko man visvairāk gribējās? Sāli!" smej Tatarinova.

Sākumā viņa ievēroja šādu “detoksu” 21 dienu, un līdz pat šodienai nav atsākusi smēķēt. Lai arī daudz ir runāts, ka pēc kaitīgā ieraduma atmešanas varētu izjust kādas izmaiņas pašsajūtā, aktrise atklāti atzīst, ka vienīgais, kas uzlabojies, ir sejas āda.

Karīna Tatarinova tikai mirkli padomā pirms pareizi šķērsot ielu

2016. gada 11. aprīlī uz Valmieras teātrī notikušo Krodera balvas pasniegšanas ceremoniju aktrise Karīna Tatarinova ieradās strikti ievērojot ceļu satiksmes ...

gallery icon