foto: no privātā arhīva
Sēņotāju stils - kā mežā dodas Kristīne Lemberga un Elīna Garanča
Elīna Garanča un Kristīne Lemberga.
Slavenības
2023. gada 4. oktobris, 15:45

Sēņotāju stils - kā mežā dodas Kristīne Lemberga un Elīna Garanča

Žurnāls "Kas Jauns"

Sabiedrībā pazīstamas sievietes, kas publikas priekšā parasti redzamas dārgos un izsmalcinātos tērpos, ejot mežā sēņot, izvēlas ērtu un ikdienišķu apģērbu, kas nebūt nav no dārgāko veikalu plauktiem.

Sēņošana, nenoliedzami, tiek uzskatīta par latviešu nācijas lielāko rudens kaislību, un šis vaļasprieks vieno kā nabagus, tā bagātus, kā slavenus, tā vienkāršus ļaudis. Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", ar fotogrāfijām, kas uzņemtas, mežā sēņojot, soctīklos dalās neskaitāmi ļaudis, atrādot, kam krāšņāks un iespaidīgāks guvums.

Tā rīkojušās arī sabiedrībā zināmas dāmas, tostarp pasaulē atzītā operdziedātāja Elīna Garanča (47), kuras spožie, karaliskie skatuves tērpi lielākoties ir vairākus tūkstošus eiro vērti, kā arī Ventspils bijušā mēra Aivara Lemberga sieva Kristīne Lemberga (45), kas ir liela opermūzikas cienītāja un arī uz pirmizrādēm Operā mēdz doties luksusa zīmolu apģērbos, kuru cena mērāma četrciparu skaitļos.

Spriežot pēc minēto sieviešu apģērba, mežā dodoties, abām primārs ir ērtums un funkcinonalitāte. Pēc izvēles tērpties augumu un kājas nosedzošā apģērbā – džinsos, gaišā džemperītī ar garām piedurknēm un gumijas zābakiem kājās – var secināt, ka operdīva Elīna Garanča piedomā ne tikai par ērtumu, bet arī par savu drošību un veselību, jo tādā ekipējumā sevi labāk pasargā gan no ērcēm, gan čūskām.

Tikmēr Kristīne Lemberga mežā iegājusi bezrūpīgi meitenīgā stilā – kailiem stilbiem, īsos minisvārkos un "Crocs" zīmola čībās. Uz krekliņa allaž sievišķīgā dāma gan uzvilkusi sporta zīmola "Nike" vīriešu līnijas vesti, kuras cena ir aptuveni 65 eiro.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!