foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Pēc gadu ilga romāna Breds Pits nav pārliecināts par attiecību nākotni ar Inesi de Ramonu
Breds Pits.
Slavenības
2023. gada 4. oktobris, 06:51

Pēc gadu ilga romāna Breds Pits nav pārliecināts par attiecību nākotni ar Inesi de Ramonu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Breds Pits (59) un viņa mīļotā sieviete Inese de Ramona (30) drīz svinēs savu pirmo iepazīšanās gadadienu, tomēr aktieris joprojām neesot pārliecināts par šīm attiecībām.

Kāds pārim pietuvināts informācijas avots pastāstījis, kā Bredam Pitam klājas romantiskajās attiecībās ar juvelierizstrādājumu dizaineri, vienlaikus turpinot legālo cīņu ar savu bijušo sievu Andželinu Džoliju.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Inese de Ramona šā gada 19. septembrī Losandželosā.

Lai arī filmas “Cīņas klubs” aktiera romantiskās attiecības ar de Ramonu ir “stiprākas nekā jebkad agrāk”, Pitu joprojām mācot šaubas, vai viņam vajadzētu draudzeni iepazīstināt ar saviem sešiem bērniem.

Avots izdevumam “Us Weekly” pastāstījis, ka Breds Pits un de Ramona “gandrīz visu brīvo laiku pavada kopā”, piebilstot, ka Inese “ļoti satuvinājusies” arī ar aktiera “tuvāko draugu loku”.

Breda Pita jaunā mīlestība Inese de Ramona

gallery icon

Taču par spīti tam paziņas norādījuši: lai gan “viņiem iet lieliski”, Pits nedomā organizēt iepazīšanās tikšanos savai mīļotajai un viņa bērniem.

“Nav tā, ka viņš nemīl Inesi, viņš tikai vēlas pārliecināties, ka šīm attiecībām būs nākotne, pirms spert šo lielo soli,” apgalvojis avots.

Breds Pits, rozā vīns, džins un viņam piederošie vīna dārzi Provansā

gallery icon

“Gadu gaitā viņš ir ticies ar vairākām sievietēm, bet nav iepazīstinājis ar viņām nevienu no saviem bērniem,” paziņa izteicies par Pitu, kurš esot “laimīgs” savu un de Ramonas pašreizējo attiecību posmā, un “nevēlas neko steidzināt, ļaujam visam ritēt dabisku gaitu”.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

2016. gadā pēc gandrīz 14 gadu ilgām attiecībām Džolija šķīrās no Pita, un aktieris joprojām cīnās ar viņu par kopīgo bērnu aizbildniecību, kuri vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

gallery icon

Pits ir tēvs trim adoptētiem bērniem – Medoksam (21), Paksam (19) un Zaharai (18). Šķirtajam pārim ir arī trīs bioloģiskie bērni – Šilo (17) un dvīņi Vivjena un Nokss (14).  

Andželina Džolija ar meitu Vivjenu 2023. gada augustā

gallery icon

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

gallery icon