foto: DNPhotography/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Holivudas aktrise Anna Heteveja par novecošanu: "Tas ir sinonīms vārdam dzīvot"
Anna Heteveja “Met Gala” kostīmu ballē 2023. gada maijā.
Slavenības
2023. gada 21. septembris, 10:44

Holivudas aktrise Anna Heteveja par novecošanu: "Tas ir sinonīms vārdam dzīvot"

Jauns.lv

Aktrise Anna Heteveja (40) nesen atklājusi savus uzskatus par novecošanu, skaistumu un to, kā netieši izteikti komplimenti liek viņai justies.

Intervijā izdevumam “Today” Anna atzinās, ka cilvēki viņai bieži sakot, ka viņa “noveco skaisti”, taču aktrise pati par to nebūt neaizdomājas.

Anna Heteveja, apmeklējot „Met Gala” kostīmu balli. 2013. gads

gallery icon

Heteveja, kura nesen sākusi sadarbību ar ekskluzīvo ādas kopšanas produktu kompāniju “Shiseido”, uzskata, ka “novecošana ir tikai sinonīms vārdam dzīvošana”.

Kad Anna tika apstiprināta kā zīmola “Shiseido” reklāmas seja, viņa bija ļoti priecīga, uzzinot, ka jaunās kampaņas sauklis būs “potenciālam nav vecuma”.

Reklāmā Anna ir redzama ar vieglos viļņos ieveidotiem matiem. Viņa atrodas tumšā telpā un pieiet pie loga, lai atvērtu aizkarus un ļautu ieplūst gaismai.

“Ne vienmēr ir viegli atrast savu gaismu,” viņa saka reklāmas videoklipā. “Var būt grūti atcerēties, ka pat ēnas var mūs novest līdz gaismai,” viņa turpina.

Anna Žaklīna Heteveja ir dzimusi 1982. gada 12. novembrī Bruklinā, Ņujorkā. Aktrises karjeru viņa uzsāka ar mazām lomām teātra izrādēs. Holivudā Anna debitēja ar lomu filmā “Princese pret pašas gribu” (2001). Trīs gadus vēlāk viņa filmējās filmas otrajā daļā “Princese pret pašas gribu 2” (2004). Heteveja ir filmējusies tādās filmās kā “Kuprainais kalns” (2005), “Sātans Pradas brunčos” (2006), “Džeinas stāsts” (2007), “Reičela precas” (2008), “Tumšais bruņinieks atgriežas” (2012), “Nožēlojamie” (2012) un citās. Par lomu mūziklā “Nožēlojamie” Anna saņēma “Oskara” balvu kā labākā otrā plāna aktrise.

Apprecējusies aktrise Anna Heteveja

gallery icon

2012. gada 29. septembrī Anna apprecējās ar aktieri un uzņēmēju Adamu Šūlmenu. 2016. gada martā viņa laida pasaulē pirmdzimto dēlu Džonatanu. 2019. gada novembrī Anna otro reizi kļuva par māmiņu. Ģimenē ienāca otrs dēls, kuram vecāki deva vārdu Džeks.

Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja Havaju salās

Aktrise Anna Heteveja svētku brīvdienas pavadījusi kopā ar vīru Adamu Šulmanu, atpūšoties Havaju salās. Jau 2016. gada pavasarī pasaulē jānāk ...

gallery icon