foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mīlestība nosargāta! Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa atkal kopā ar bijušo vīru
Kāŗla un Kristīnes Luīzes ģimene.
Slavenības
2023. gada 20. septembris, 06:43

Mīlestība nosargāta! Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa atkal kopā ar bijušo vīru

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

2022. gada sākumā parādījās ziņas, ka tiek šķirta mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas un viņas vīra hokeja skolas "Rīga" direktora Kārļa Venta laulība. Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", izrādās, pārim izdevies nosargāt savu mīlestību un viņi ir atkal kopā.

Kristīne un Kārlis laulību gredzenus mija 2015. gadā, kāzas tika svinētas Rāmavas muižā. Savulaik Kristīne un Kārlis savu iepazīšanās stāstu atklāja žurnālam "OK!". Kristīne to atceras šādi: “Tas notika pirms septiņiem gadiem kādā mājas ballītē, uz kuru nemaz negribēju braukt. Man tā bija ļoti īpaša satikšanās. Nekad agrāk nebiju neko tādu izjutusi. Ieraugu cilvēku, un viss apkārt kā tādā mēmajā kino – noklust. Un es redzu tikai vienu cilvēku. Kārli. Pēc ballītes Kārlis mani laipni piedāvājās aizvest uz mājām, jo tovakar biju bez mašīnas. Pēc tam es viņu uzaicināju draudzēties feisbukā...”

Savukārt Kārlis, restaurējot pirmo iepazīšanos, teica: “Nebija tā, ka tevi nepamanīju. Biju atbraucis uz bērnu ballīti, nevis meklēt draudzeni. Tādos nolūkos brauc uz citām ballītēm. Jā, bet tad es Kristīni Luīzi ieraudzīju pirmo reizi. Starp citu, viņai tolaik bija blondi mati. Sākām sarunāties. Būdams džentlmenis, laipni piedāvāju aizvest viņu mājās uz Rīgu. Kristīne man pēc tam ir teikusi, ka šā brauciena laikā es ļoti aktīvi esmu sevi reklamējis.”

Pāris vienmēr ar lielu cieņu un mīlestību ir runājuši viens par otru, vērtībām un kopīgo vaļasprieku ceļošanu. Abu savienībā ir dzimusi meita Lizelote Anna, kas šoruden uzsāka skolas gaitas.

Par to, ka šķīrusies, gleznotāja paziņoja 2021. gada rudenī savos sociālajos tīklos, precētas sievas statusu nomainot uz “brīva”. Vēlāk atklājās, ka tiks arī šķirta abu oficiālā laulība. Taču jau šā gada pavasarī zinoši ļaudis mācēja stāstīt, ka Kristīnei un Kārlim tomēr ir izdevies saglabāt attiecības, ka abi atkal ir kopā.

Kristīnes Luīzes Avotiņas izstādes "Karnevāls" atklāšana

2019. gada 22. martā "Swedbank" centrālajā ēkā tika atklāta gleznotājas Kristīnes Luīzes Avotiņas personālizstāde "Karnevāls".

gallery icon

Žurnālam "Kas Jauns" sazinoties ar Kristīni, viņa apstiprina, ka tik tiešām ģimene ir kopā. “Viss ir kārtībā! Caur dažādām grūtībām viens otru esam novērtējuši,” viņa piebilst. Runājot par attiecībām, gleznotāja teic, ka pie attiecībām ir jāstrādā abiem: “Dzīve nav  vienkārša.”

Tiesa gan, pagaidām Kristīne atturas no komentāra, kāds tagad ir abu dzīvesbiedru oficiālais statuss.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!