foto: CT/IS/MPI/Capital Pictures
Kas iedzen šausmas reperim "Snoop Dogg"? Tie taču ir tik mīļi!
Snoop Dogg
Slavenības
2023. gada 18. septembris, 17:47

Kas iedzen šausmas reperim "Snoop Dogg"? Tie taču ir tik mīļi!

Jauns.lv

Amerikāņu reperis un producents Kordozars Kelvins Broudess jaunākais, kurš plašāk pazīstams kā “Snoop Dogg”, atzinies, ka viņam ir ļoti bail no kaut kā tāda, kas mums saistās ar kaut ko mīļu — no zirgiem. “Nopietni, jūs nekad neredzēsiet mani vienā ainā ar zirgu,” saka reperis. “Aizvāciet to **** prom no manis!”

Par savām bailēm viņš pastāstīja šova “Double G News” jaunākajā epizodē, kas gan tika nofilmēta 2020. gadā, taču demonstrēta tikai šomēnes. Kad īpašā viešņa Tifānija Hadiša ieminējās, ka vēlējās nodarboties ar zirgu audzēšanu, reperis izteicās, ka joprojām baidās no viņiem. “Es baidos no zirgiem. Līdz par šai dienai, Tif. Nezinu, kādēļ man tik sasodīti bail no viņiem.”

Kad Hadiša šaubījās, vai tik viņš neizliekas, “Snoop Dogg” piebilda: “Es runāju pavisam nopietni. Jūs mani nekad neredzēsiet ainā ar zirgu. Esmu filmējies ainās ar strausiem, iguānām, visādu veidu mošķiem. Nekad neesmu bijis ainā ar zirgu. Aizvāciet to **** prom no manis! Es nezinu, kādēļ tā.”

Iespējams, “Snoop Dogg” iepriekšējā dzīvē nokritis no zirga? “Domāju, ka varbūt biju Jātnieks bez galvas vai vēl kaut kāds ****”. Tiesa, sievai kādreiz bija zirgs, no kura viņš turējies pa gabalu.

“Varbūt kādā jaukā dienā kāds var mani iepazīstināt ar kumeliņu. Mazu ēzelīti vai ko tamlīdzīgu, lai es varētu iemācīties, kā sadzīvot ar jums, ****,” reperis nezaudē cerību pārvarēt savas iracionālās bailes. Bet kamēr tuvumā nav kumeliņa vai ēzelīša, var sākt ar plīša mantiņu!