foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Šipkēvics iemaina alkoholu pret kafiju, Štromberga dēlam jau oranžā josta - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Shipsea alkoholu vairs nelieto.
Slavenības
2023. gada 17. septembris, 17:55

Šipkēvics iemaina alkoholu pret kafiju, Štromberga dēlam jau oranžā josta - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jānis Šipkēvics iemaina alkoholu pret kafiju

Mūziķis Jānis Šipkēvics savā soctīkla X profilā atklājis, ka vairs nelieto alkoholu, bet to sanācis aizstāt ar lielāku daudzumu kafijas.

Kā Jānis pats atzīst: “Tas nav baigi super. Bet tas nekas.” Un bijušais Rīgas mērs, kafijas biznesa darbonis Mārtiņš Staķis viņam norāda: “Var droši dzert tik daudz kafijas, cik pašam kārojas. Pārdozēt faktiski nav iespējams. Un kofeīnam nav tolerances kā alkoholam vai nikotīnam – jo vairāk lieto, jo vairāk vajag.”

Aivi Ceriņu pārsteidz ubagotāja attieksme

“Pusotra diena, vairāk negribot strādāt. Smieties vai raudāt? Nezinu…” ar šādām pārdomām dalījies TV žurnālists Aivis Ceriņš, kas vēlējies izpalīdzēt kādam nedzirdīgam puisim, kurš ubagojis pie veikala.

Aivis piedāvājis darbu, ēdināšanu, kā arī pīpes, bet jau pēc pusotras dienas sagaidījusi vilšanās – uzrunātais puisis strādāt vairs nav vēlējies.

Beta Beidz pieķerta!

Soctīklā X populārs kļuvis tvīts, kur kāds acīgs pazīstamās influenceres un TV raidījumu vadītājas Beātes Bērziņas jeb Betas Beidz radītā satura pārzinātājs vienu otram blakus publicējis divus daiļās dāmas ierakstus.

Pirmajā ierakstā, kas publicēts 2021. gadā, Beta kritiski izteikusies par cilvēkiem, kas pērk ūdeni plastmasas pudelēs, un tā vietā iesaka ūdeni uzpildīt no krāna savā pudelē. Bet tagad Beta pati savā "Instagram" kontā reklamē ūdeni, kas pildīts pašas reiz kritizētajās plastmasas pudelēs.

Jānis Timma sveic sievu kāzu jubilejā

Basketbolists Jānis Timma, kas ir precējies ar Kijivā dzimušo popzvaigzni Annu Sedokovu, savā "Instagram" profilā publicējis veltījumu savai mīļotajai pāra kāzu trešajā jubilejā.

Kā jau ierasts šim pārim, publicēts izaicinošs foto, kam Jānis klāt pierakstījis: “Tas, ka tu esi man blakus, padara mani par priecīgāko, pateicīgāko un laimīgāko cilvēku pasaulē, un, jā, dažreiz es kļūstu greizsirdīgs. Galu galā, es apprecējos ar pasaules skaistāko un izcilāko sievieti. Daudz laimes jubilejā, mana mīļā!”

Felipe Gabriels Ksavjērs ir fans ar divām sejām

Kad aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā basketbolā Latvijas izlase pieveica Brazīlijas izlasi, spēli vēroja arī par latviešu brazīlieti dēvētais influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs.

Video kadros ir redzams, ka spēli Felipe pavadījis Brazīlijas izlases kreklā un pēc noslēguma nav diži laimīgs par rezultātu, bet ātri vien situācija mainījusies. Kā izrādās, Felipe atnācis sagatavojies – zem Brazīlijas krekla apakšā bija Latvijas izlases krekls, un uzvara tiek svinēta godam!

Māra Štromberga dēlam jau oranžā josta

Sirsnīgu ģimenes foto publicējis divkārtējais olimpiskais BMX riteņbraukšanas čempions Māris Štrombergs. Proti, viņa piecus gadus vecais dēls Rio nopelnījis oranžo jostu! Māris ierakstā arī komentējis, ka viņš pats ir centies nodemonstrēt kārtīgu spērienu, bet piemetušies krampji.