foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
"Stāvu ar vienu kāju kapā": modele Linda Evandželista, kura cīnās ar vēzi, pirmo reizi izgājusi sabiedrībā
Supermodele Linda Evandželista šā gada 9. septembrī ar dēlu Ogustēnu Džeimsu Ņujorkā.
Slavenības
2023. gada 14. septembris, 13:38

"Stāvu ar vienu kāju kapā": modele Linda Evandželista, kura cīnās ar vēzi, pirmo reizi izgājusi sabiedrībā

Jauns.lv

58 gadus vecā kanādiešu supermodele Linda Evandželista, kura cīnās ar onkoloģisku saslimšanu, pirmo reizi pēc ilgāka laika izgājusi sabiedrībā. Par to raksta “Daily Mail”.

Slavenā supermodele Ņujorkas modes nedēļas dienās redzēta “Marc Jacobs” veikalā.

Fani ar gavilēm sveica Lindu Evandželistu, kura jau ilgu laiku nebija redzēta izejam sabiedrībā.

Nesenā intervijā žurnālam “WSJ Magazine” supermodele pastāstīja, ka pēdējo 5 gadu laikā viņa divas reizes cīnījusies ar krūts vēzi.

Linda Evandželista 2023. gada septembrī kopā ar dēlu un viena pati

gallery icon

“Audzējs tika atklāts ikgadējās mammogrammas laikā. Es uzreiz bez vilcināšanās izvēlējos abpusēju mastektomiju, domājot, ka pēc tam viss būs aiz muguras un vēzis izzudīs,” pastāstīja Evandželista.

Taču 2022. gada jūlijā modele atkal konstatēja sablīvējumu krūtīs un nolēma veikt magnētisko rezonansi. Pēc rezultātu saņemšanas viņu steidzami nosūtīja uz biopsiju. Izmeklēšanā tika atklāts ļaundabīgs veidojums, kuru pēc laika ārsti veiksmīgi izoperēja.

Linda Evandželista - viena no 90. gadu pieprasītākajām supermodelēm

gallery icon

Onkologs devis Lindai labas cerības. Tomēr ārsts arī brīdinājis, ka vienmēr pastāv varbūtība, ka vēzis atgriezīsies. Pēc supermodeles teiktā, viņas nākotne šobrīd ir neskaidra, un tāpēc Lindai katra diena ir dārga. “Zinu, ka stāvu ar vienu kāju kapā, taču mans noskaņojums ir svinīgs. Esmu tik priecīga, ka varu dzīvot, viss pārējais ir tikai bonuss.”

Evandželista intervijā atklājusi, ka visu šo laiku centusies paturēt noslēpumā notikušo, taču tagad ir gatava atklāti runāt par savu pieredzi ar onkoloģisku saslimšanu.