foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - atklāti stāsti par "ērkšķu šova" dalībniecēm, basketbola filmas un pasaulslavena lācēna dēkas
Kadrs no animācijas seriāla "Lācēna Padingtona piedzīvojumi".
TV
2023. gada 13. septembris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - atklāti stāsti par "ērkšķu šova" dalībniecēm, basketbola filmas un pasaulslavena lācēna dēkas

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties raidījumu "Caur ērkšķiem uz… kurieni?", īpašu basketbola filmu sadaļu un animācijas seriālu "Lācēna Padingtona piedzīvojumi".

Kā klājas dāmām no ērkšķu šova?

Šova "Caur ērkšķiem uz…" jau piecās sezonās dāmas sākušas ceļu pretī pārmaiņām – pretī labākai dzīvei.

"Caur ērkšķiem uz..." piektās sezonas atklāšanas pasākums

Ar šokējošiem dzīvesstāstiem, negaidītiem pārsteigumiem un cerībām par labāku nākotni pie skatītājiem dodas sociālā TV projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektā ...

gallery icon

Nonākušas dzīves zemākajā punktā, viņas bija gatavas darbam ar sevi, pārbaudījumiem, skaudrām atklāsmēm un smagai cīņai, lai pieveiktu atkarības, lai atbrīvotos no pagātnes rēgiem un būvētu dzīvi no jauna!

Nu četrās īpašās epizodēs "Caur ērkšķiem uz… kurieni?" skaidrosim, kas dāmām ir izdevies – kā viņām tagad sokas. Vai šovs ir mainījis viņu dzīves uz labu? Dzirdēsim visdažādākos dzīves pavērsienus – būs gan veiksmes un izaugsmes stāsti, gan stagnācijas un bezcerības noskaņas, kā arī pat kritumi vēl dziļāk postā un neticībā sev.

"Caur ērkšķiem uz… kurieni?" sērijas izklaides platformā "Tet TV+" uzsāktas rādīt 7. septembrī – pa vienai sērijai četras nedēļas pēc kārtas. Savukārt televīzijas kanālā "STV Pirmā!" pirmās sērijas pirmizrāde būs 14. septembrī, un katru nākamo ceturtdienu lūkojama jauna sērija.

Basketbolu visiem!

Visa valsts vēl ir basketbola kaismē, un šo sajūtu paildzināt "Tet TV+" piedāvā ar īpašo sadaļu "Basketbola filmas".

Tur nu katrs varēs izvēlēties filmu (un, protams, pat vairākas) savai gaumei – NBA zvaigznes Lebrona Džeimsa piedzīvojumus "Space Jam: Jauna leģenda" ("Space Jam: A New Legacy"), seriālu "No Šakila līdz Šakam", Benu Afleku filmā "Atpakaļceļš" ("The Way Back"), kā arī pašmāju darbus "Sapņu komanda 1935", "No Ghetto uz olimpiādi" un "No Ghetto līdz olimpiskajam zeltam", kā arī raidījumus "Ekskluzīvi no Džakartas".

Priecē Padingtons

Visā pasaulē slavenā lācēna piedzīvojumi – arī animācijas seriālā!

Seriāls "Lācēna Padingtona piedzīvojumi" ("The Adventures of Paddington") stāsta par mazo lācīti, kas raksta vēstules savai tantei, stāstot, kā tad nu katrā dienā viņam klājies. Franču un angļu kopražojuma seriālam ir jau trīs sezonas un 113 sērijas, un pirms dažiem gadiem pat iegūta "Emmy" balva kā labākajai pirmsskolas vecuma bērniem domātajai pārraidei.