Leģendārā grupa "Menuets" ar Imanta Kalniņa dziesmām pieskandina Jūrmalu

Leģendārā grupa "Menuets" 11. augustā uzsāka savu 55 gadu jubilejas koncerttūri. Vakar, 29. augustā, slavenā grupa pieskandināja Dzintaru koncertzāli Jūrmalā. ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 17. septembris, 06:24

Adrianam Kukuvasam blakus jauna pavadone. Kas viņa ir?

Žurnāls "Kas Jauns"

Nesen ar varenu uzstāšanos Dzintaru koncertzālē savu 55 gadu jubileju svinēja pašmāju leģendārā muzikālā apvienība "Menuets". Un, kā raksta žurnāls "Kas Jauns", viens no tās līderiem Adrians Kukuvass uz svinībām, kas notika pēc koncerta, ieradās ar jaunu pavadoni pie sāniem.

"Menuets" pēc koncerta savu jubileju devās svinēt Jūrmalas restorānā "Legend Beach" pašā jūras krastā, un Kukuvass ar sanākušajiem pļāpāja kādas dāmas kompānijā. Adrians jau gadu ir šķīries no savas pagaidām pēdējās sievas, un nu, šķiet, ļāvies jaunām attiecībām.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kukuvass ar pavadoni banketā pēc "Menueta" dižkoncerta.

Kā noskaidroja žurnāls "Kas Jauns", mūziķa jaunā pavadone ir Arnita Eglīte, kas jau savā feisbuka profilā padalījusies ar portāla Jauns.lv sarūpēto koncerta fotoreportāžu, norādot, ka šis, viņasprāt, bijis “Menueta labākais koncerts”. Pēc pašas publiskotās informācijas soctīklos, Arnita dzīvo Limbažos un ir masiere.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kukuvass ar pavadoni banketā pēc "Menueta" dižkoncerta.

Adrians Kukuvass, kas šomēnes svinēs savu 72. dzimšanas dienu, līdz šim ir bijis precējies trīs reizes un lepojas ar trim lieliskām meitām. Par visām savām dzīves sievietēm viņš runā cieņpilni. “Paldies par izturību, par to, ka viņas spēj mani paciest, par gaišajiem brīžiem, ar kuriem esmu pagodināts viņu klātbūtnē,” tā 2021. gada februārī kanāla "360TV" šovā "Pasaki to skaļi" stāstīja Kukuvass, atklāti sakot – katra šķiršanās atmodinājusi radošo dzirksti un devusi iedvesmu savas sajūtas izpaust arī jaunās dziesmās. Bet, šķiroties no katras sievas, viņš tai atstājis teju visu: “Uzcēlu kārtējo māju, kā es parasti to daru, aizgāju ar Menueta fotoalbumu padusē, džinsos un ar vienu plecu somu. Man neko nevajag.”

Vaicāts, kāpēc attiecības neizdodas un mīlestība beidzas, Adrians toreiz teica, ka katrā reizē ir kas citādāks. “No sākuma ir varbūt nevajadzīgs lepnums, kaut kāds pašlepnums, kas liedz pateikt “piedod”,” saka mūziķis un bilst, ka viņa pieredze rāda – mīļotajiem tomēr nevajadzētu strādāt vienā profesijā.

Adriana Kukuvasa 65 gadu jubilejas koncerts

Dziedātājs, grupas Menuets” līdervokālists Adrians Kukuvass savu 65. jubileju nosvinēja ar koncertu „...Bet – dziesma dzīvo!”, kas notika 17. septembrī ...

gallery icon

Šovasar intervijā žurnālam "Patiesā Dzīve" Kukuvass gan sevi pozicionēja kā brīvu vīrieti: “Diezgan raiba tā dzīve bijusi. Tagad galvenais ir veselības uzturēšana. Biju to diezgan smagi sabojājis – kā parasti, Iņ un Jan, kad netiek galā viens ar otru. Nekad jau nevar zināt, kā tajā attiecību loterijā paveiksies. Kad pirmais tvaiks pāriet, sākas nopietnā daļa, kurā tu sāc respektēt, piemēroties vai arī viss pamazām sabrūk. Ja temperatūra noslīd zem nulles, iestājas sasalums, tad jau kaut ko glābt ir nereāli. Tagad cenšos darīt tikai to, kas patīk. Jā, tagad esmu brīvs vīrietis.”