foto: Instagram
65 gadus vecā Madonna gaidāmās turnejas mēģinājumā traumējusi ceļgalu
Madonnai radusies problēma ar kreiso ceļgalu.
Slavenības
2023. gada 8. septembris, 19:05

65 gadus vecā Madonna gaidāmās turnejas mēģinājumā traumējusi ceļgalu

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Madonna savā “Instagram” blogā faniem atrādījusi virkni fotogrāfiju no drīzumā gaidāmās pasaules turnejas mēģinājumiem. Spriežot pēc attēliem, dziedātājai radušās problēmas ar kāju.

Vienā no fotogrāfijām Madonna iepozējusi mežģīņu korsetē un tīkliņzeķubiksēs. Zvaigzne matus sakārtojusi vieglos viļņos Holivudas stilā, bet sejas dekoratīvajā kosmētikā likusi akcentu uz rozā lūpu pomādi. “Foto lērums no mēģinājuma,” paskaidrojusi dziedātāja. Kādā citā attēlā redzams, ka Madonnai radusies problēma ar kreisās kājas ceļgalu un pēc saņemtas pirmās palīdzības viņa mēģinājumu turpināja jau ar zilu kājas apsēju.

Spiediet uz bultiņas attēla labajā pusē, lai aplūkotu visu mākslinieces publiskoto foto sēriju!

Madonnas turneja “Celebration”, kas veltīta dziedātājas koncertdarbības 40. gadadienai, sāksies 14. oktobrī Londonā. Vēlāk māksliniece savu šovu vedīs uz Beļģiju, Dāniju, Zviedriju, Spāniju, Portugāli, Franciju, Vāciju, Itāliju un Nīderlandi. Lielā pieprasījuma dēļ biļešu iepriekšpārdošanā, turnejā ir iekļauti papildus koncerti.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Madonnas jaunās pasaules turnejas pirmajam koncertam bija jānotiek jau15. jūlijā Vankūverā (Kanādā). Taču zvaigznei koncertus Ziemeļamerikas nācās atlikt slimības dēļ. Jūnija beigās dziedātājas menedžeris Gajs Ozīrijs paziņoja, ka Madonnai “attīstījusies nopietna bakteriāla infekcija, kas novedusi pie vairāku dienu uzturēšanās intensīvās terapijas nodaļā”. Koncerti Ziemeļamerikā plānoti pēc tam, kad dziedātāja būs beigusi koncertēt Eiropā. Ziemeļamerikā Madonna uzstāsies no šā gada decembra sākuma līdz nākamā gada aprīļa beigām.

Madonnas un Tokišas skūpsts 2022. gada jūnijā

gallery icon