foto: BlayzenPhotos / BACKGRID/ Vida Press
Holivudas veterāns Als Pačino un viņa krietni jaunākā draudzene dažus mēnešus pēc bērna piedzimšanas šķiras
ALs Pačino ar draudzeni Nūru Alfallu filmēšanas laukumā Ņujrokā šā gada 24. augustā.
Slavenības
2023. gada 8. septembris, 06:22

Holivudas veterāns Als Pačino un viņa krietni jaunākā draudzene dažus mēnešus pēc bērna piedzimšanas šķiras

Jauns.lv

Trīs mēnešus pēc kopīgā dēla Romāna piedzimšanas 83 gadus vecais kinoaktieris Als Pačīno un viņa 29 gadus vecā draudzene Nūra Alfalla izšķīrušies. Bērna māte vēlas pilnas aizbildnības tiesības pār bērnu.

Savā iesniegumā Nūra Alfalla prasa 83 gadus vecajam “Oskara” balvas laureātam piešķirt “saprātīgas apmeklējuma tiesības”, kad viņš varētu redzēties ar savu trīs mēnešus veco dēlu Romānu Alfallu Pačīno. Par to informē izdevums “The Blast”.

Als Pačino un Nūra Alfalla apmeklē restorānu Santamonikā 2023. gada 1. augustā

gallery icon

Lai gan Nūra vēlas pilnas fiziskās aizbildniecības tiesības, četru bērnu tēvam tomēr būs nozīmīgāka loma sava bērna nākotnes veidošanā, jo bijusī draudzene apstiprinājusi kopīgas juridiskās aizbildniecības tiesības, kas nozīmē, ka aktierim būs zināma teikšana būtisku lēmumu pieņemšanā, kas saistīta ar dēla skolu, veselības aprūpi un reliģiju.

83 gadus vecais Als Pačino ar 29 gadus veco draudzeni Nūru Alfallu

gallery icon

Sarunājoties ar izdevumu “The U.S. Sun” aktiera pārstāvis  Stens Rozenfīlds paziņojis: “Als un Nūra ir veiksmīgi sadarbojušies un savstarpēji panākuši vienošanās par savu bērnu Romānu.”

Kalifornijā dzimusī Alfalla iesniegumam pievienojusi arī brīvprātīgu paternitātes apliecinājumu, ka Holivudas aktieris ir bērna bioloģiskais tēvs. To parakstījušas abas puses un trešā puse bijusi par liecinieku. Šī vienošanās parakstīta sešas dienas pēc dēla nākšanas pasaulē šā gada 6. jūnijā.

Nūra pieprasa, lai ar tiesu saistītos izdevumus segtu viņas bijušais draugs. Bērna uzturlīdzekļu summa iesniegumā netiek pieminēta.
 
Ala Pačīno un Nūras Alfallas romāns aizsākās 2022. gada aprīlī, pirms tam Nūra bijusi saistīta ar vairākiem citiem Holivudā labi zināmiem vīriešiem cienījamos gados. Viņai bijis romāns ar grupas “Rolling Stones” līderi Miku Džegeru (79) un miljardieri Nikolasu Bergruenu (61). Baumo, ka Nūra pat tikusies ar Klintu Īstvudu, kuram tolaik bija 91 gads. Taču pati Alfalla apgalvoja, ka viņš ir tikai ģimenes draugs.

Pirms romāna ar Nūru, aktierim Alam Pačīno bija ilgstošas attiecības ar argentīniešu aktrisi Lusilu Solu. Viņas meita Kamila Morona bija Leonardo Dikaprio draudzene.

Als Pačino un viņa 40 gadus jaunākā draudzene Lusila Sola

gallery icon

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon