foto: publicitātes (Marko Rass).
FOTO: Džons Malkovičs, kurš Rīgā veica acs operāciju, plāksteri nomainījis pret apsēju
Džons Malkovičs.
Slavenības
2023. gada 5. septembris, 20:55

FOTO: Džons Malkovičs, kurš Rīgā veica acs operāciju, plāksteri nomainījis pret apsēju

Jauns.lv

Ne tik sen amerikāņu aktieris un režisors Džons Malkovičs Rīgā veica acs operāciju. Vispirms viņš iznāca publikā ar plāksteri uz vienas acs, bet tagad nomainījis to pret apsēju.

foto: Mārtiņš Ziders
Pirms pusotras nedēļas Džons Malkovičs staigāja ar plāksteri uz acs.

25. augustā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā tika atklāta pasaulslavenā amerikāņu fotogrāfa Sandro Millera darbu sērija "Malkovičs, Malkovičs, Malkovičs: cieņas apliecinājums fotogrāfijas meistariem", kurā viņa galvenais un vienīgais modelis ir populārais amerikāņu aktieris un režisors Džons Malkovičs. Atklāšanā piedalījās arī abi vīrieši.

Dailes teātris informē par 104.sezonas jauniestudējumiem

Dailes teātrī otrdien, 5. septembrī, informēja par jaunās, 104.sezonas, jauniestudējumiem un teātra aktualitātēm. Preses konferencē piedalījās Dailes teātra direktors Juris ...

gallery icon

Pasākumā Malkoviča labā acs tika aizsegta ar plāksteri. Latvijas Nacionālā mākslas muzeja preses centra vadītāja Natālija Sujunšalijeva pastāstīja, ka aktieris nesen pārcietis acs operāciju un līdz pat izstādes atklāšanai nebija zināms, vai viņš ieradīsies.

Tagad aktieris nomainījis plāksteri pret apsēju - 5. septembrī viņš piedalījās Dailes teātra preses konferencē, kurā informēja par teātra 104. sezonas jaunumiem un citiem jaunumiem. Zināms, ka 15. septembrī Malkoviča vadībā teātrī sāksies izrāde "Leopoldštate".

Džona Malkoviča vadībā Dailes teātrī top izrāde "Leopoldštate"

Holivudas zvaigznes Džona Malkoviča vadībā 2023. gada vasarā Dailes teātrī top izrāde "Leopoldštate".

gallery icon